Nejde mi odinstalovat hra NUTNÉ!!
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Nejde mi odinstalovat hra NUTNÉ!!
Potřebuju pomoc!! Nejde mi odinstalovat hra, vždy se mi tam ukáže nějaká chyba . Nějakej error code 5001.
Co mám dělat???

Re: Nejde mi odinstalovat hra NUTNÉ!!
Zkus jí odstranit do koše
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Fera 5 RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS PRIME GeForce RTX 5070 O12G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
To sem taky dělal , pak sem to hledal v ovládacích panelech a nenašel sem to!! Nějak to přece musí jít!

-
guest
Programy včetně her se do koše nehází, ale odinstalují. Nainstaluj ji znovu a potom správně odinstaluj.
chce se mi s....t NUTNÉ!!
Nerozumím?!?!? 
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Warez je kurvaaliaska píše:Potřebuju pomoc!! Nejde mi odinstalovat hra, vždy se mi tam ukáže nějaká chyba . Nějakej error code 5001.![]()
![]()
![]()
![]()
Co mám dělat???
![]()
![]()
????
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Čer 2012 20:02) ---
Jak?? tam je jenom spustit hru a uninstal a když to dám tak to hátzí ten eror.... ?? Prosím, potřebuju to!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Čer 2012 20:02) ---
Jak?? tam je jenom spustit hru a uninstal a když to dám tak to hátzí ten eror.... ?? Prosím, potřebuju to!!
Vlož originál DVD a dej uninstal přes médium
Nejde to! Jestli chceš tak napiš svůj e-mail a já ti pošlu co mě to hází za eror!! Ale jinak to nejde? Musí to jít! Skoušel jsem všechno co jako amatér znám.
no konecne orig dvd GTA
Naposledy upravil(a) als dne 26 čer 2012 20:24, celkem upraveno 1 x.
-
FilipN97mini
- Level 3.5

Co to je za hru a máš od ní originál CD ?
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6203 Zobrazení
-