potrebuju poradit se spustenim radia online porad se mne to nedari pise mne to porad pripraven,spostim to pres WMP poradi mne neko ja na to jse uplny antytalent na PC dekuju
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 pro 2010 21:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „radio online“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „radio online“ nepopisuje vůbec nic. Popis vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Ahojte,
nedávno som si kúpil TLC 55P61B s google tv. Zo začiatku sa mi podarilo inštalovať aplikácie v pohode, ale po 2-3 dňoch ak som sa snažil si stiahnuť novu apku cez obchod play, google asistent mi napísal”Sorry, something went wrong.”...
Poslední příspěvek
Předpokládám že reštart bolo do továrného nastavenia a taky že návod más. Tady je link s manuálom a pod manuálom je kolonka na dotazy s jakýmkoliv problémem na daný typ. Možeš zkúsit.
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?