Dobrý den ,
chtěla bych podotknout že jsem očividně narazila na adresu kde si můžete sami podotýkám sami zkontrolovat log z programu HijackThis na adrese http://www.hijackthis.de/cz . Jelokož adresa má koncovku .../cz tak vás asi napadne že vše je v CZ ! Je to velmi pěkně zpracované .
Možnosti vkládání logu :
1.) Zkopírovat a vložit ctrl + c a ctrl+v
2.) Nebo vložit uležený log jako normální soubor s příponou .txt
ale nejsem si jista zda berou i příponu .log
Naposledy upravil(a) anonym2547 dne 16 lis 2010 16:23, celkem upraveno 1 x.
tady už je tento odkaz dlouho , nicméně musím před tímto varovat , nalézají se tam chyby!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Nedá, jelikož tam své komentáře k tomu píšou běžní uživatelé a na jejich podněty to pak upravuje, co fixnout a co ne a mnohdy někteří nahlašují úplně kraviny a jsou tam zbytečně či je tam nahlášeno něco,co je ok, apod. Prostě nedoporučuji se tím řídit a navíc fixnutím položky v HJT toho moc s nákazou neuděláš
Koukám, že náš oblíbený Filípek objevil Ameriku ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
to sou ftipy
tuhle adresu jsem sem dával myslím až jako 2. a to před 2rokama nebo ještě víc
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Jestli si chceš hrát na ženskou, tak příště to musíš zahrát trochu lépe
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
ou, bude ježíšek na pc-helpu? asi to dám pod stromeček 4. ozubený kolo jako věrnost foru
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Chtěl bych poprosit o kontrolu případně doporučení co změnit 😉😎 Podle zdejších témat jsem si zkusil poskládat “herní” PC okolo 20-25k bez monitoru, ten máme nyní fullHD tudíž i hry hlavně ve fullHD (později třeba upgrade na lepší...
Poslední příspěvek
Chladič na CPU tento:
(stejný, 2 větráky a nižší cena)
Jinak je to ok.
Zdroj bude stačit tak akorát, jen záleží, jak je starej. Nese to s sebou rizika.
Ahoj,
chtěl bych poprosit o kontrolu PC sestavy, kterou plánuji pořídit. Cílem je především hraní her(1440p) a občasná práce, rozpočet je přibližně 50000,-. Budu rád za jakékoli rady nebo připomínky, ať už k výběru komponent zda všechno funguje...
Poslední příspěvek
Tak jsem se díval na stránky výrobce a skutečně tam deklaruje PCIe 5.0 na grafickém slotu. Ale i na Alze to mají trochu chaotické. Někdy uvádějí 4.0 a u jiné zase 5.0, přitom je tam stejný čipset. Koukl jsem na specifikace čipsetů:
B650 - PCIe 4.0...
zbyly mi doma nějaké nevyužité komponenty a rád bych z nich postavil mamce nový PC k Vánocům. Počítač bude sloužit hlavně na sledování filmů přes Kodi, surfování po internetu a sledování YouTube. Možná...
Poslední příspěvek
Děkuji, rád si nechám poradit. Objednám to tedy přes víkend takto (pokud nebudou nějaké připomínky):