Jistě každej z vás zná takový ty vtipný nálepky dozadu na auto typu: Nelep se mi na prdel, nejsem tvoje stará a nebo Jedu co můžu. Nevíte náhodou někdo, kde a za kolik se to dá pořídit?
OT: Nálepky na auto
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
OT: Nálepky na auto
Zdravim. Přicházim z trochu OT topicem
Jistě každej z vás zná takový ty vtipný nálepky dozadu na auto typu: Nelep se mi na prdel, nejsem tvoje stará a nebo Jedu co můžu. Nevíte náhodou někdo, kde a za kolik se to dá pořídit?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: OT: Nálepky na auto
http://auto-moto-samolepky.afirma.cz/?p=" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: OT: Nálepky na auto
Myslel sem spíš nějakej kamenej obchod, ale i tak dík. Nálepka NEČUM se mi moc líbí

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help