ACER Travelmate 2310 problem s klavesnici

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Odpovědět
gumish
nováček

ACER Travelmate 2310 problem s klavesnici

Příspěvek od gumish »

Zdravim,

dostal se mi do rukou notebook uvedene znacky. Klavesnice v normalnim rezimu nefunguje ale v nouzovem ano,nevite cim to je ? Vubec cele to nacitalo strasne pomalu,ale nezdalo se mi,ze by disk byl preplnen. :shock: Otestoval jsem pamet a po sestihodinovem testu (pres noc :D ) nenahlasil zadnou chybu a tak si nevim rady. Kdyz jsem preinstalovaval windows,tak mi pri prvnim pokusu klavesnice opet nefungovala a docela me to nervlo. Nakonec jsem je tam nacpal,je tam fungl novy system,ale klavesnice zlobi dal. Prosim pomozte :-(

**gumish**
T.Lojza
nováček

Re: ACER Travelmate 2310 problem s klavesnici

Příspěvek od T.Lojza »

gumish píše:Zdravim,

dostal se mi do rukou notebook uvedene znacky. Klavesnice v normalnim rezimu nefunguje ale v nouzovem ano,nevite cim to je ? Vubec cele to nacitalo strasne pomalu,ale nezdalo se mi,ze by disk byl preplnen. :shock: Otestoval jsem pamet a po sestihodinovem testu (pres noc :D ) nenahlasil zadnou chybu a tak si nevim rady. Kdyz jsem preinstalovaval windows,tak mi pri prvnim pokusu klavesnice opet nefungovala a docela me to nervlo. Nakonec jsem je tam nacpal,je tam fungl novy system,ale klavesnice zlobi dal. Prosim pomozte :-(

**gumish**
Zkus to nahodit bez baterky, vytahni ji - pripoj napajeci snuru a spust notebook, kdyz to bude delat stale - je problem nekde dal - kdyz ne je baterka v haji.
S pozdravem Lojza.
Fullboy
nováček

Re: ACER Travelmate 2310 problem s klavesnici

Příspěvek od Fullboy »

Resim stejny problem, a ejhle skutecne je to baterkou, vypojil sem ji a vsechno funguje normalne, zazrak, ale proc mi pritom i porcesor jel na 66 procent to nechapu
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • výběr USB-c kabelu pro klávesnici
    3 Odpovědi
    3789 Zobrazení
    Poslední příspěvek od BeznyFrantaUzivatel
  • Hladam ovladace na Acer REVO M1-601 win10
    od antikpp » » v Problémy s hardwarem
    14 Odpovědi