Dobrý deň, snažím sa vytvoriť XSL súbor ktorý daný XML dokument zobrazí ako keby som tam pripojil daný subor s css štýlmi ale furt ukazuje chybu (Error processing resource 'file:///C:/Documents and Settings/David/My Documents/Thomas/pokusy zo stra... ). Prosím nepovedal by my niekto kde je chyba a ako to ma byť správne? Ak je to možné poprosím odpoveď na e mail
1) jaky prohlizec pouzivas? dela to u vsech prohlizecu? 2) umisti soubory do slozky bez mezer a diakritiky v nazvu (napr c:\webdesign\pokus\) a zkus to znova
3) nepouzivej v XML souboru k oznaceni node tagy HTML!!!! (viz napr. title) 4) odstran prazdne tagy v XSL (HEAD, TITLE)
if (count(legs)==6) bug else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě... Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století... Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek... Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Zdravím všechny. Prosím mám tiskárnu HP color LaserJet 4550HDN z EIO HDD. Potřebuji inicializovat HDD EIO v tiskárně. Mám stažený HP Resource Manager 1.2.1.2 a jak tam do toho Resource Manageru mám přidat tiskárnu? Toto je resource manager pro...
Poslední příspěvek
No nejde přes webové rozhraní ani přes ovladací panel jenom by to mělo jít přes ten resource manager a ten je jenom pro windows 98, ME
Včera som skúsil updatovať môj pc, najprv som šiel klasicky, stiahol som si ISO z Microsoft stránky a skúsil setup.exe spustiť. Na testovacom PC všetko prebehlo bez problémov z 24H2 na 25H2 ale na mojom PC sa ten setup.exe ani nepustil, vo Windows...
Zdar hrači,stala se takova vec hral jsem Sniper Ghost Warrior 3 vyskosena i na win 10 do Act 3 zadni problem zacinal jsem Act 4 a naskocila chyba CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed ....co s tim prosim celou dobu bez...