Jak zkopirovat soubory
Moderátor: Mods_senior
Jak zkopirovat soubory
Cau daji se soubory ze hry nejak obnovit myslim tim textury hudbu a tak abych s nima mohl i nadale pracovat ? diky
Naposledy upravil(a) kulisak6 dne 03 říj 2014 09:51, celkem upraveno 2 x.
Re: Jak zkopirovat hru
Pokud jsi to vymazal, tak co chceš kompilovat a proč na plochu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Jak zkopirovat hru
no takhle hru mam spustim jede funguje jak ma
ale ty textury z te hry chci nejak dostat ven abych s nema mohl nadale pracovat, kdybych si je nevymazal je mi to fuk ale takhle nemuzu nic a delat se mi znova nechcou a pochybuji ze bych je v blenderu znovu udelal jinak delam ve VS-C sharp
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2014 21:47) ---
ale ty textury z te hry chci nejak dostat ven abych s nema mohl nadale pracovat, kdybych si je nevymazal je mi to fuk ale takhle nemuzu nic a delat se mi znova nechcou a pochybuji ze bych je v blenderu znovu udelal jinak delam ve VS-C sharp
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Říj 2014 21:47) ---
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek