Vím, že to je sice Fake, byť jsem to sám zkoušel. I na IE 6... Ale stejně by mi zajímalo jak to natočili. Je to sice hovadina. Ale toto je diskuzní fórum
Ebola computer virus
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Ebola computer virus
Zdravím všechny členy Security týmu. Docela by mi zajímal váš názor na toto video na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=28wQbSVhSlI
Vím, že to je sice Fake, byť jsem to sám zkoušel. I na IE 6... Ale stejně by mi zajímalo jak to natočili. Je to sice hovadina. Ale toto je diskuzní fórum
. Takže si myslím, že by to tu mohlo kolovat. Když jsem stránku navštívil, tak JavaScript mi zmenšil prohlížeč + se objevila nějaká hláška... Na stránce byl Arnold Schwarzenegger s neobvyklým úsměvem. 
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Re: Ebola computer virus
Nevím proč to vkládáš znova. Zamykám!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!