WMP 10 modul problém

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
Gazosh
nováček

WMP 10 modul problém

Příspěvek od Gazosh »

Když chci něco spustit v WMP10 třeba mp3ojku tak se mi ukáže "uvedený modul nebyl nalezen" v ostatnícm softwaru to fachá newim v čem to je, může mi někdo prosím pomoci?Předem děkuji
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Každý měsíc se tu řeší pár problémů s WMP a nikdy to nekončí. Proč se proboha všichni snažíte rozchodit možná nejhorší přehrávač, který existuje? Vždyť na netu jde najít spousta free přehrávačů, které toho umí víc a hlavně jsou stabilní.
Možná se pletu, ale ještě se tady snad neřešila chyba WinAmpu apod.

Poradím ti, aby ses držel tohoto:
v ostatnícm softwaru to fachá

Nebo máš nějaký zvláštní důvod, proč rozchodit WMP?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Gazosh
nováček

Příspěvek od Gazosh »

Důvod je ten že tam byl starej a ten přehrál třeba mp3 ale ne všechny chtěl jsem lepčí, dal jsem ho tam a taátovi když něco nejde v WMP je na něj zvyklej a s ničím jiným neumí pracovat to pak vadí a já dostávám seřváno a je na mě nasranej chtěl jsem to ňák vyřešit!
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Tak dobře, v případě fyzické nebo psychické likvidace se dá udělat výjimka. :wink:

Je ale třeba, abys nám dal více informací.
Odinstaloval jsi starší WMP před instalací 10 nebo jsi ho jenom "přepsal"?
Hlásí ti to jenom u mp3 souborů nebo i u jiných?
Je to jenom problém s audio soubory nebo i s videem?
Znáte pravidla?
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Gazosh
nováček

Příspěvek od Gazosh »

Starej jsem neodinstaloval,novej jsem odinstaloval ale pak se naskytl problém a já musel obnovit systém ale po obnově nejde odinstalovat,problém je uvšeho, jen soubory WAW jdou přehrát a používám jiný software třeba MV2Player ale ten než naběhne je to doba tak když chci vyzkoušet stáhlou mp3ojku.
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Mikeli, líbí se mi, že jsi důsledný, ale i shovívavý zároveň. Jsou "problémy", které se neřeší. Ale dá se udělat vyjímka... :wink: :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Zkus odinstalovat WMP pomocí XPlite. Pomocí tohoto programu se dá odebírat spousta součástí Windows.
Prostě zaškrtneš položky pro WMP (příklad je na obrázku). Ale pozor! Nezaškrtávej Windows Media Player 6.4 - je to jádro WMP integrované ve Windows a nevím, jestli by po jeho odstranění ještě nový WMP fungoval.
Obrázek

Po odstranění nainstaluj znova tu verzi 10 a dej vědět, jak jsi dopadl.
Znáte pravidla?
Gazosh
nováček

Příspěvek od Gazosh »

Zkusil jsem to ale je tam furt,nedá si říct zmetek.Šlo by zkusit stáhnout starou verzi a přeinstalovat novou?A ještě mám problém, složka WINDOWS obsahuje 1.5GB.
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Můžeš to zkusit, vzhledem k tomu, že to už stejně nefunguje. Jinak bych to takhle v žádném případě nedoporučoval.
Co se týče velikosti, to je naprosto normální u kompletních XP a nějakém tom použití. Tady by byl nejlepší způsob reinstal na čistý disk (vhodné taky k rychlému vyřešení tvých problémů s WMP).
Znáte pravidla?
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“