Při stahování větších souborů se opakovaně zblázní ZoneAlarm (7.0.473.000 pod XP) a zablokuje HTTP – během stahování nenačtu žádnou stránku žádným prohlížečem (Opera, FF, IE).
Že je to dílo firawallu je na bíle dni – když ho vypnu, zas všechno funguje.
Dá se ten problém vyřešit jinak, než vypínáním firewallu (resp. instalací jioného)?
Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP
Já bych problém vyřešil tak že bych přešel na Comodo měl jsem ZA a napsrostá nespokojenost

tento problem se vyskytuje u verze od verze
Me to blokuje http po delsi dobe nepouzivani nactenych stranek. A s downloadem nic spolecnyho. Nejsem si jist co to muze byt, mozna nastaveni, mozna naky casovy zamek, ale nic takoveho jsem u ZA nenasel.
moje soucasna verze je zapSetup_70_470_000_en.exe a jsem s ni spokojen.
Me to blokuje http po delsi dobe nepouzivani nactenych stranek. A s downloadem nic spolecnyho. Nejsem si jist co to muze byt, mozna nastaveni, mozna naky casovy zamek, ale nic takoveho jsem u ZA nenasel.
moje soucasna verze je zapSetup_70_470_000_en.exe a jsem s ni spokojen.
Tak jsem nevydržel a nainstaloval nakonec Comodo. Líbí, spokojenost.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.