Avast Home free
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Avast Home free
Zdravim, preinstaloval jsem si Avast na home free, ale ma to jednu vadu - pri startu se u uzivatele se nespousti soubor ashdisp.exe coz je rezidentni stit, nezobrazuje se ani jeho ikona v systray. V nastaveni avastu po spusteni z jeho slozky nic o spousteni rezidentu po startu neni....proste se asi pocita ze se automaticky spusti. Zkousel jsem to i reinstalovat ale vysledek byl stejny. Nevite jak korektne donutit aby se stit spoustel hned po startu? 
Počítač: ANO! 
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Problem je ze sluzby avastu jsou spusteny, tam je to nastaveny spravne, ale ve spravci uloh jsou zobrazeny pouze 4 procesy avastu, jenze jich ma byt 5!ini808 píše:Ovládací panely - nástroje pro správu - služby - tam vyber, aby se vše od Avastu pouště při stratu. Pokud to nepomůže, přeinstaluj ho.
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
O zadnym specila programu fakt nevim, ale delal jsem to samy i na jinym pc a tam bezi vse v pohode. Takze tim to asi nebude.ini808 píše:A co je u těch služeb napsáno?
Víš, že Avast musíš odinstalovat speciálním programem?
avast web a mail avast scanner spusteno - rucne
avast antivirus a avast control center - spusteno - automaticky
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Razz Razz Razz co se ti nezda??? ja pouzival avg a to jsem uz opustil, desne pomaly a narocny...proti tomu je avast celkem rychlej a spolehlivej.
... neměl jsem na mysli AVG.... i když jsem si teď sosnul AVG Prof+ firewall a pálí mě prsty, otestovat ho, ale to je jiná. Já měl na mysli bezproblémovej prg. jako je třeba Nod32, Kasper nebo Bitdefender.
... neměl jsem na mysli AVG.... i když jsem si teď sosnul AVG Prof+ firewall a pálí mě prsty, otestovat ho, ale to je jiná. Já měl na mysli bezproblémovej prg. jako je třeba Nod32, Kasper nebo Bitdefender.
WIN XP PRO SP 2 CZ, MB Gibabyte K8NSNXP, AMD Athlon 64 3000+ Venice, 1 GB RAM Corsair DDR 400, Gigabyte GF 6600GT, SB Audigy4, LCD Yakumo 19", Genius Home Theathre 5.1
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli je to potřeba stále, ale když jsem ho začal kdysi dávno používat, stáhl jsem si avclear4.exe a tím se dá odinstalvoat. Hodil jsm ti ho jako příponu.James_Radlle píše:O zadnym specila programu fakt nevim, ale delal jsem to samy i na jinym pc a tam bezi vse v pohode. Takze tim to asi nebude.ini808 píše:A co je u těch služeb napsáno?
Víš, že Avast musíš odinstalovat speciálním programem?
avast web a mail avast scanner spusteno - rucne
avast antivirus a avast control center - spusteno - automaticky
Občas mi to při nové instalaci taky dělá. Někdy stačí nastavit služby na Automaticky, někdy je ho potřeba přeinstalovat.
Používám ho již hodně, hodně dlouho a nevím, že bych měl někdy problémy s viry. A to chodím i na stránky, kde se viry na 100% vyskytují (při hledání cracků, ...). Naopak se mi stalo, že Avast free našel vir v souboru a poté ho testoval známý na placené verzi AVG a nenašel.Phoenix666 píše:Vyprdni se na Avast, smaž to, cd zahoď a pořiď si něco slušnýho
- Přílohy
-
- avclear4.rar
- (29.06 KiB) Staženo 43 x
- .luba.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
doporucil bych odinstalovat avast a stahnout si NOD 32 
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit