no zkusím to.
ale jestli jsi myslel ten odkaz na TS tak ten už jsem spravil.
nějak už mi z toho dneska hrabe. Rýpeme se totiž s tím nastavením delší dobu a na nic kloudného jsme prozatím nepřišli.
Hamachi sdílení
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
-
electronixxx
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
electronixxx
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
no nepomůže ti v ničem tak jako mě imageshack.
co takhle kdyby jsi se zkusil připojit do VPN H4M4CH1_DeBuG ...heslo: Hamači
můžeme si to tam názorně vyzkoušet.
Já mám Hamachi 1.0.2.2 , stejně myslim že na to sdílení souborů by nemělo být závislé na verzi, protože sdílení funguje i mezi jinými OS zcela běžně ( a to kupodivu i mezi různými OS z dílny jistého konkrétního výrobce - záměrně nezmíním jeho název, aby mě Microsoft (c) nehnal před US soud....... ) :)
Podotýkam že svoji VPN už máme funkční - hlavní využití C+C3 :) teď se nám jedná o to ještě krapet víc rozšířit využití VPN.
Tak se tam prosimtě zkus napojit a vyzkoušíme si to v praxi...
Nic lepšího mě už nenapadá.
co takhle kdyby jsi se zkusil připojit do VPN H4M4CH1_DeBuG ...heslo: Hamači
můžeme si to tam názorně vyzkoušet.
Já mám Hamachi 1.0.2.2 , stejně myslim že na to sdílení souborů by nemělo být závislé na verzi, protože sdílení funguje i mezi jinými OS zcela běžně ( a to kupodivu i mezi různými OS z dílny jistého konkrétního výrobce - záměrně nezmíním jeho název, aby mě Microsoft (c) nehnal před US soud....... ) :)
Podotýkam že svoji VPN už máme funkční - hlavní využití C+C3 :) teď se nám jedná o to ještě krapet víc rozšířit využití VPN.
Tak se tam prosimtě zkus napojit a vyzkoušíme si to v praxi...
Nic lepšího mě už nenapadá.
electronixxx
Re: nastavení H4M4Č1 máme shodné zkoušeli jsem default i nat
Proto ten imageshack (obrázek), někdy obrázek napoví víc ...electronixxx píše:a zjednodušené sdílení? kde to kruci je? něco mi to říká, ale vážně nevim...
Hamachi už nemám dávno nainstalované, kdysi jsem ho vyzkoušel a nic pro mě nepřináší. Pro sdílení používám P2P > DC > StrongDC++ 2.03, pro posílání mezi známými Skype, hry přes Net nehraju, nestíhám si zahrát ani obyčejně. Mezi svými PC mám na dálkové ovládání druhého stroje RAdmina.