na téhle adrese je ke stažení free antivir od společnosti kaspersky.ochrana proti virům,trojanům spywaru a malwaru.k dispozici pouze v angličtině.v češtině nefunguje!můžu jen doporučit.licence je platná na rok.po vyplnění emailu pošlou registrační číslo.po nodu 32 mi našel ještě nějaké trojany o kterých neměl nod ani tušení.nenašelje ani po hloubkové kontrole.před instalací je dobré odinstalovat předchozí antiviry protože se s nimi nesnese.aktualizace skoro každou hodinu.nezatěžuje paměť pc jako nod nebo avast.
http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp?
good free antivir
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
- memphisto
- Guru Level 13

good free antivir
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
já ten antivir používám a jsem spokojený.stane se každé firmě že se nějaký program nepovede,ale proč kvůli tomu odsuzovat celou příští produkci?vem si třeba windowsy.to je jedna chyba vedle druhé a jak si to lidi pochvalují a mají je stejně pořádJames_Radlle píše:No nevim, mozna zkusim, ale spolecnosti AOL moc neduveruji, mela takovy programek na zjistovani bezbecnosti a zdalo se mi ze je vice nebezpecny sam sobe nez aby mi pomohl
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- briza
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Jen bych rád doplnil,že čeština se vložit dá,ale je to trošku komplikovanější.Ale když jsem ho kdysi zkoušel,tak jsem to rozchodil.Stačí trošku popátrat na netu a určitě to najdeš.Tuším,že jsi po nainstalování programu musel restartovat,jít do nouzáku a v něm nahradit původní jazyk souborem s češtinou.Ale už si to fakt nepamatuji přesně.
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- memphisto
- Guru Level 13

ano čeština existuje.instaluje se jak už jsi zmínil v nouzovém režimu ale po nainstalování je program nefunkčí.smaže se registrační číslo co poslali na meil a už nejde vložit znovu.způsobuje to že společnost kaspersky blokuje jakékoliv úpravy jejich softu (češtiny,skiny atd.) zkusím pohledat odkaz kde jsem tohle vyčetl aby jste mě věřili že nekecámbriza píše:Jen bych rád doplnil,že čeština se vložit dá,ale je to trošku komplikovanější.Ale když jsem ho kdysi zkoušel,tak jsem to rozchodil.Stačí trošku popátrat na netu a určitě to najdeš.Tuším,že jsi po nainstalování programu musel restartovat,jít do nouzáku a v něm nahradit původní jazyk souborem s češtinou.Ale už si to fakt nepamatuji přesně.
tak tady to je:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 9cdaf08b59