Memtest:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/" onclick="window.open(this.href);return false;
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
+
Zkus reset BIOS (CMOS) , stačí obvykle vyndat baterii na 5 minut.
Downloader, Conficker,...???
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Re: Downloader, Conficker,...???
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
Mazůrek Petr
- Level 2

Problem solved...
Cosi mě osvítilo a uvědomil jsem si, že jsem vlastně instalovat tu aktualizaci od Microsoftu. Napadlo mě, že se pak možná zapnuly automatické aktualizace, které nepoužívám - když něco instalovat chci, dávám to vždycky hledat a pak manuálně instalovat. Vypnul jsem je a vypíná se tak rychle, že ani nestačím mrknout, díky UPHclean a všemu, co tomu mělo napomoct (defragmentace, atd.)
Díky za pomoc tobě i Bledulce. Jen doufám, že toto téma už bude od nynějška uzavřené.
Cosi mě osvítilo a uvědomil jsem si, že jsem vlastně instalovat tu aktualizaci od Microsoftu. Napadlo mě, že se pak možná zapnuly automatické aktualizace, které nepoužívám - když něco instalovat chci, dávám to vždycky hledat a pak manuálně instalovat. Vypnul jsem je a vypíná se tak rychle, že ani nestačím mrknout, díky UPHclean a všemu, co tomu mělo napomoct (defragmentace, atd.)
Díky za pomoc tobě i Bledulce. Jen doufám, že toto téma už bude od nynějška uzavřené.
-
guest
V tom případě ho musíš označit jako vyřešený. Ta zelená fajfka nahoře.