Windows nepřečte exe soubory
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Windows nepřečte exe soubory
Mám problém když si stáhnu software nebo cokoliv jiného co má koncovou příponu exe hodí mi to chybu že k tomu nemám oprávnění.Jak se toho zbavit.Bojím se že jde o virus nebo nějaký spyware.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Re: Windows nepřečte exe soubory
Zdravím...
Odkud to spouštíš? Z plochy?
Já mám win. home edition, tak s tím oprávněním mám omezený možnosti, takže ti poradím podle sebe.
Stáhni si ACLView
Nainstaluj a spusť... vlevo si najdi složku, z který ti nejdou spouštět ty soubory, uprostřed klikni na účet, pod kterým seš teď přihlášenej /doufám že je to administrátorskej/ ... a vpravo se podívej, jestli máš zaškrtnuto :
Traverse folder /Execute File ...
Odkud to spouštíš? Z plochy?
Já mám win. home edition, tak s tím oprávněním mám omezený možnosti, takže ti poradím podle sebe.
Stáhni si ACLView
Nainstaluj a spusť... vlevo si najdi složku, z který ti nejdou spouštět ty soubory, uprostřed klikni na účet, pod kterým seš teď přihlášenej /doufám že je to administrátorskej/ ... a vpravo se podívej, jestli máš zaškrtnuto :
Traverse folder /Execute File ...
mám malej problém právě stažené soubory ve formátu exe mi nejdou spustit :( .Používám XP a jednoho dne se mi stalo že jsem nemohl spustit stažené exe soubory.
Co kdybys nám to ještě jednou zopakoval?
Prostě si zruš ochranu Win pro spouštění exe souborů. Anebo radši ne, při tvých schopnostech si pustíš nějaký vir 
Prostě si zruš ochranu Win pro spouštění exe souborů. Anebo radši ne, při tvých schopnostech si pustíš nějaký vir 
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Aj.. promiň, to sem si neuvědomil :)
Msi ti asi taky nejdou spouštět což? Odkud ty soubory spouštíš?
Zkus vypnout /pokud nemáš/ jednoduchý sdílení v možnostech složky..
Klikni na pravým na složku z který spouštíš ty soubory a dej vlastnosti a zabezpečení..
A mrkni jestli tam máš zatrženo "číst a spouštět" ...
Taky podle toho, co máš za OS .. ?
Msi ti asi taky nejdou spouštět což? Odkud ty soubory spouštíš?
Zkus vypnout /pokud nemáš/ jednoduchý sdílení v možnostech složky..
Klikni na pravým na složku z který spouštíš ty soubory a dej vlastnosti a zabezpečení..
A mrkni jestli tam máš zatrženo "číst a spouštět" ...
Taky podle toho, co máš za OS .. ?