Spyware terminator na 64bitu
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Spyware terminator na 64bitu
Tak jsem nainstaloval SwT, ale ted mi to tady vyhodil hlášku, jako že když mám 64 bit OS, tak že mi nepoběží ochrana v reálném čase
, no tak ted zas nevím no
, mam tam dat něco jiného místo něj co by šlo nebo bude stačit jen když sem tam spustím kontrolu?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- sondaw
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Spyware terminator na 64bitu
Ahoj, záleží na tobě,já mám rezidentně spuštěný Eset Smart Security a IObit Security.
Příležitostně dělám kontroly se Spybot Destroy, MalwareBytes Antimalware, čištění po denní práci s CCleaner a jednou za delší dobu (ne současně) s Adwanced System Care, defragmentace s Defragglerem.
S PC nemám problém, žádné šmejdy jsem neměla ani nepamatuji a jsem na počítači víc jak 12 hodin denně.
Mám Vistu Home Premium 64bit
Klidně bych tedy nechala Spyware Terminator jen na kontroly.
Příležitostně dělám kontroly se Spybot Destroy, MalwareBytes Antimalware, čištění po denní práci s CCleaner a jednou za delší dobu (ne současně) s Adwanced System Care, defragmentace s Defragglerem.
S PC nemám problém, žádné šmejdy jsem neměla ani nepamatuji a jsem na počítači víc jak 12 hodin denně.
Mám Vistu Home Premium 64bit
Klidně bych tedy nechala Spyware Terminator jen na kontroly.
http://www.rony.dobrodruh.net/" onclick="window.open(this.href);return false;