Ahoj mám takový problém, při přeinstalaci systému se mi povedlo "nainstalovat W7 dvakrát", teď už je mám na PC samozřejmě jen jednou, ale v BIOSu mi zůstaly dva "odkazy" (viz. obrázek). W7 spouštím z prvního odkazu, druhý nic nedělá, jen mi tam překáží a zdržuje při startu.
Mohl by mi někdo poradit kam šáhnout, abych ten druhý odkaz smazal. Nejlíp krok za krokem
Nevím, jak ve W7, ale pro XP je to: Ovládací panely - Systém - Upřesnit - Spuštění a zotavení systému, Nastavení - Spuštění systému, Upravit a v okně, které se otevře, smazat jeden ze dvou posledních řádků, ten, který přísluší odstraněnému systému. Bacha, nesmazat nesprávný, PC pak nenastartuje. Možná, že ve W7 je to podobně.
Naposledy upravil(a) satam dne 26 srp 2012 17:24, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
W7 nab- start vepsat msconfig ,potvrdit a záložka spuštění počítače . Pokud omylem smažeš ten používaný systém. Zde je návod na opravu pomocí inst.dvd http://support.microsoft.com/kb/927392/cs Nebo to jde podle toho návodu příkazem /RebuildBcd. Skusil jsi tu rozšířenou možnost F8 kterou ti nabízí bootovací obrazovka? Třeba to tam jde taky smazat.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda má někdo zkušenost s tímto problémem.
Včera jsem chtěl zkopírovat několik souborů z externího disku (H) na jiný disk v PC. Zjistil jsem ale, že disk H neumožňuje kopírování ani mazání souborů – všechny byly...
Poslední příspěvek
1. Udelej screenshot ze Spravce disku at vidime stav
2. Udelej screenshot z Crystal Disk Info, idealne z obou disku, H: i J:
Ktery disk je ktery je videt napr. ve Spravci disku, to se nedela odhadem.
Zdravím,
Mám problém se svým biosem, poslední verzi biosu mám:E7B86AMS.AI5
Potřebuji tam dát nejnovější Bios skrz anticheat TPM 2.0.
zkusil jsem teda stáhnout nejnovější od MSI verzi 7B86vAI7. Když to dám na flešku a jdu do biosu update tak se mi...
Poslední příspěvek
píše mi to že se bootuje a vypne se pc, znovu se restartuje a napíše tu hlášku kterou jsem tu posílal
Řešení jak odstranit popularní a doporučené vyhledavaní na google a ostatních vyhledavačích.
Příklad: napíšete zeb
Objeví se zde zebraland (pizzerie v měste mimo) a dalši nesmyslné výsledky, poté to co hledáme.
Cílem je odstranit veškeré doporučené...
Zdravím koupil jsem procesor od AMD ryzen 5600x a GPU RTX 4060 chtěl bych to vyměnit za aktuální ryzen 5 2600 a GPU 1660 super. Po čtení různých článku jsem zjistil že bych se měl předem zaměřit na kompatibilní BIOS předchozí procesor měl napsano že...
Poslední příspěvek
Takže podle této stránky na verzi 5.60 když bych tam nedával betu