Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

rip-curl
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 13 srp 2012 20:38
Pohlaví: Muž

Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod rip-curl » 13 srp 2012 21:54

Dobrý večer

mám problém s přeinstalování netbooku packard bell S. Objeví se mi akorád pak poslední dokoncení instalace a zacatek jako je př: Jmeno počítače pak aktualizace atd.. pak se to přenese do dokonceni restartne a nacíta znova, objeví se tam jen bios a nenajede system.. už jsem zkousel vsechny a nic..

neví nekdo jak na toto? dekuji za kladne odpovedi

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod guest » 13 srp 2012 21:55

Vítej na PC-Help!

už jsem zkousel vsechny
Co všechny?

rip-curl
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 13 srp 2012 20:38
Pohlaví: Muž

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod rip-curl » 13 srp 2012 21:58

W 7 Pro , Home , Ultimate a ani jeden se nechytá

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod guest » 13 srp 2012 21:59

Kup si originál a budeš bez problému!

rip-curl
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 13 srp 2012 20:38
Pohlaví: Muž

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod rip-curl » 13 srp 2012 22:02

jo k tomu byla zaloha originalu jenže uživatel to nevedel a chtel to preinstalovat a nedopatrenim to podelal tak ze to tedka nejde vubec preinstalovat,tak se ptam jak by to slo opravit proste

Uživatelský avatar
d1amond
člen HW spec týmu
Příspěvky: 14866
Registrován: 26 kvě 2008 10:14
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod d1amond » 13 srp 2012 22:28

Servis Packard Bell - objednat kopie DVD - zaplatit (za blbost se platí). Jiná legální cesta není, bohužel.

Ještě bych to zkusil uhrát na reklamaci, že se nedaří instalace OS (ideálně by měla volat ženská, co tom nemá páru a prostě spustila obnovu). Třeba na to skočí.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 4GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

rip-curl
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 13 srp 2012 20:38
Pohlaví: Muž

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod rip-curl » 14 srp 2012 18:45

tak mi to pri preinstalovani pise ze selhalo interaktivni prihlaseni co to je zase?

Uživatelský avatar
d1amond
člen HW spec týmu
Příspěvky: 14866
Registrován: 26 kvě 2008 10:14
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod d1amond » 14 srp 2012 18:51

A čím, jak to přeinstalováváš??
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 4GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

rip-curl
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 13 srp 2012 20:38
Pohlaví: Muž

Re: Packard bell -problém s přeinstal. na W7

Příspěvekod rip-curl » 15 srp 2012 15:43

tak jse to vyresil tim ze jsem to nepreinstaloval w7 ktery je z aktivovan ale normanim bez aktivace kterou pozdeji udelam ale ted se mi nechce naistalovat ovadace nejde mi wifi vubec e nechyta po naitalovani ovladacu.a prepnul jsem HDD na IDE ne AHCI.nevíte kde najdu funkcni ovladace kdyz ne na strankach vyrobce primo na W7 ultimate...


Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů