Programy je třeba řádně odinstalovávat přes přidat nebo odebrat programy, nebo přímo v programu souborem uninstall ap. Pouhým mazáním pomocí delete většinou zůstanou odkazy v registrech a Win pak např. hlásí chybějící knihovny a různé další chyby. Jak odstranit zbytky programů, již tady bylo několikrát uvedeno, stačí vyhledat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
NO první bych zjistil jestli neběží v pozadí nějaký program používající tyto soubory. Například já nainstaloval Adobe reader ale instalátor jsem měl v paměti asi 10 hodin. Díky tomu jsem nemohl smazat setup.
Zkus použít trojhmat Ctrl+Alt+Delete a pak vyvolej Správce úloh, klikni na Procesy, pak na jméno sloupce Název procesu (dojde k setřídění podle tohoto sloupce) a pokus se vyhledat tento program (možná emopacks). Pokud ho najdeš, tak klikni na něj myší a pak klikni na tlačítko Ukončit proces. Pokud se ti to povede (zmizne ze seznamu), tak ukonči Správce úloh a program klasicky odinstaluj.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.