Chyba 80244004 při pokusu o stažení aktualizací Win.*

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Zamčeno
Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Chyba 80244004 při pokusu o stažení aktualizací Win.*

Příspěvek od Scanner »

Ahoj, když chci vyhledat aktualizace pro systém v Windows Update napíše my to chybu 80244004. Zjišťoval jsem čím by to mohlo být a našel jsem že my asi něco chybí v PC nebo je to poškozeno. Nevíte jak mám to opravit. Díky

//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných

//přejmenováno

//mmmartin
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
Ichiro
nováček

Re: Chyba 80244004 při pokusu o stažení aktualizací Win.*

Příspěvek od Ichiro »

Ahoj, předevčírem jsem narazil na tu samou chybu a taky jsem pátral. Na microsoftu kod chyby ani neznají. Jediný to co jsem k tomu našel bylo http://support.microsoft.com/kb/949104 tzv Fix IT co zkusí opravit chybu a napsal mi, že opravil. Leč problém přetrvával. Dole jsem našel, že je možnost ke stažení nové verze update agenta ale můj systém si jí již stahl.
Mám antivir Eset smart security a přišel jsem na to, že to asi způsobuje on. Zkusil jsem jít do -- nastavení, web a mail, ochrana přístupu na web, HTTP a HTTPS a režim filtrování a tam zaškrtnout položku nepoužívat kontrolu protokolu HTTPS. Po té jsem zkusil znovu vyhledat aktualizace a bez problému prošlo.
Takže aktualizace mi zase lze vyhledávat ale i tak je to divné. Pokud máš stejný antivir zkus to nebo nejdříve zkus ten IT Fix od microsoftu uvidíš sám.
Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba 80244004 při pokusu o stažení aktualizací Win.*

Příspěvek od Scanner »

Ahoj, ten IT Fix jsem vůbec nezkoušel a šel jsem rovnou do antiviru a tu chybu opravdu my způsoboval ESET. Napřed jsem vypnul ochranu přístupu na web a nic se nestalo ale až když jsem vlezl do nastavení, zvolil nepoužívat tak my to šlape. Taky my to příde divný. Jestli ty ocasové jak teď byla nová verze 5.2.9.12, tak jestli tam něco nepojebali. Nevadí zeptám se na facebooku protože tam je poradna ESET.
Jinak tobě moc děkuji, protože by jsem nevěděl co dělat.
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Externí disk se změnil na RAW po pokusu o odstranění Read-only atributu
    od Resident_Evil » » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    1 Odpovědi
    14797 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Po aktualizaci W10 se ntb nespustí
    od Funstorm007 » » v Windows 11, 10, 8...
    12 Odpovědi
    10669 Zobrazení
    Poslední příspěvek od atari
  • TV Box Nokia 8010 - problém po aktualizaci
    od Baader » » v Vše ostatní (hw)
    9 Odpovědi
    2060 Zobrazení
    Poslední příspěvek od IMB
  • Nelze odinstalovat aktualizaci Win10
    od krysarr » » v Windows 11, 10, 8...
    1 Odpovědi
    5773 Zobrazení