Reinstalace Windows 7 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: 05 listopad 2011
Pohlaví: Muž

Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 16:43

Mám takovej problém. Měl jsem v pc nainstalovaný Windows 7 Ultimate 32bit od kamaráda, byla to anglická verze.
Systém mi spadnul a pak se nahodil ale dělal problémy. Tak jsem zakoupil Windows 7 Profesionál je tam 32 a 64 bitová verze.
Ale když spustím instalaci tak se to instaluje a pak napíše že instalace nemohla být dokončená. A psalo to že nelze upgradovat z anglické verze na českou. Nevím co stím. Jednodušší by to bylo přez bios kde bych zcela zformátoval disk a nainstaloval úplně na čisto ale to by muselo být bootovací cd a to není. Nevím co stím.

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2012 15:45) ---

"Nelze provést typický upgrade pomocí instalačního disku, jehož jazyk je odlišný od jazyka nainstalovaného v počítači."



Reklama
richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6547
Registrován: 19 listopad 2006
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 16:49


DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: 05 listopad 2011
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 16:56

Zkoušel jsem upgrade a to nešlo kvůly odlišné verzi. Tak jsem dal čistý instal a to mi u konce napíše instalace nemohla být dokončená a vrátilo mi to na starý windows.

richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6547
Registrován: 19 listopad 2006
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 16:59

Jak ti to mohlo vrátit starý windows?Zkoušel jsi si přečíst nějaký návod jak se instaluje a podle toho to udělat?

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: 05 listopad 2011
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 17:01

Dal jsem to instalovat. Zeptalo se mě to kam to chci jestli na disk c nebo d. Dal jsem disk C kde mám windows začalo se to instalovat bylo to u posledního kroku dokončování instalace a náhle mi to napíše chybu a pak se tam načítá obnova windowsu pc se resetuje a je tak opět starý.

richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6547
Registrován: 19 listopad 2006
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 17:06

Doufám,že v biosu přehazuješ na mechaniku a po instalu na disk.

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: 05 listopad 2011
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 17:16

V biosu se vůbec nehrabu protože se to instaluje normál v systému.

richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6547
Registrován: 19 listopad 2006
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 17:23

Pak se nediv,že ti to nefunguje.Přečti si laskavě nějaký návod jak se instaluje.Na výběr jich máš dost.

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: 05 listopad 2011
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod DanielB. » 26 úno 2012 17:27

Rád bych to udělal přez bios jenže to dvd není bootovací. Takže mi jiná možnost nezbývá.
Vím jak se instalujou windowsy ale prostě to hází chybu kvůli anglické verzi kterou chci nahradit českou.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Příspěvky: 19604
Registrován: 05 září 2006
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod Pic » 26 úno 2012 17:35

Pak ale nemáš koupenou legální verzi, protože ta je bootovací. Musíš nejlépe odstranit oddíl (nejspíš C, kde máš anglickou verzi), pak je znova vytvořit, naformátovat, nejlépe na NTFS a teprve potom instalovat Windows.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

richchie
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6547
Registrován: 19 listopad 2006
Bydliště: ano
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod richchie » 26 úno 2012 17:37

A jak to,že není boot?Vždyť jsi-Tak jsem zakoupil Windows 7 Profesionál je tam 32 a 64 bitová verze.

Uživatelský avatar
Orcus
člen Security týmu
Příspěvky: 9190
Registrován: 19 duben 2010
Bydliště: Okolo rostou 3 růže =o)
Pohlaví: Muž

Re: Reinstalace Windows 7

Příspěvekod Orcus » 26 úno 2012 17:39

No instalační DVD ze zakoupenejch Widlí bude bootovací. Jinak než, že z něj nabootuješ a spustíš instalaci tohle nevyřešíš. To, že instalace spuštěná z prostředí Windows nejde dokončit je logický. Widle si přece nepodřežou vlastní větev za běhu ne?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:



Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto a jaro3.

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Reinstalace WINDOWS
    od lukesda » 10 srp 2015 08:53 » v Problémy s hardwarem
    9
    97
    od lukesda
    10 srp 2015 11:23
  • Reinstalace Windows 8
    od Boris Kuba » 15 srp 2015 14:20 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    45
    od d1amond
    15 srp 2015 14:26
  • reinstalace windows
    od klara123 » 29 říj 2014 16:20 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    140
    od startka
    29 říj 2014 16:36
  • Reinstalace Windows
    od Kouler » 04 zář 2014 16:37 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    156
    od Kouler
    04 zář 2014 20:05
  • Windows 7 reinstalace
    od streetter » 02 úno 2015 20:04 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    227
    od streetter
    04 úno 2015 21:00

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti