hru Call of Duty Modern Warfare 2 jsem odinstaloval, ale bohužel mi zůstali v této složce zástupci. Nejdou odstranit a nemůžu ani najít ty soubory v systému, nevíte jak to dám pryč (viz. screen)? Vim, že moje problémy by chtěla mít většina lidí, ale vážně mě to zajímá
Odstranění ikon ze složky "Hry" ve Win7
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Odstranění ikon ze složky "Hry" ve Win7
Zdravim,
hru Call of Duty Modern Warfare 2 jsem odinstaloval, ale bohužel mi zůstali v této složce zástupci. Nejdou odstranit a nemůžu ani najít ty soubory v systému, nevíte jak to dám pryč (viz. screen)? Vim, že moje problémy by chtěla mít většina lidí, ale vážně mě to zajímá

-
guest
Re: Odstranění ikon ze složky "Hry" ve Win7
Zkusil si to projet CCleanerem včetně registrů a potom je odstranit? Případně odstranit záznamy v registrech manuálně?
Jistě, to byla první věc co mě napadla. Mám je tam už půl roku ty ikony. Manuálně hm, kde je najdu v registrech :O regedit ok, ale kde...
-
guest
To hledání je složité a ne vždy se to povede. V registrech stiskni CTRL+F a do políčka napiš Call of Duty, pokud něco najde tak odstraň a klikni na Najít další. Takto to prohledej a odstraň záznamy. Jenom neodstraň něco jiného!!!
Whé a je to, vyhledat to takhle v registrech mě nenapadlo, díky
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 4323 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od draxxx