Tak tohle uz je poslední možnost projel sem internet a nenašel nic kloudného tak jsem se rozhodl, že vás bohužel taky budu otravovat s tímhle problémem
Všechno začalo když jsem smazal par programu které měli společný název a to ACTIVEX a k tomu jeste nejake popisky azbukou ale na druhou stranu meli i digitalni podpis od microsoftu. NTB mam asi mesic stary s predinstalovanymi windows 7 Home Premium ale stejne jsem se rozhodl ze tyhle programi tam nemaj co delat (na predchozim NTB s windows 7 HP sem je nikdy nevidel) a tak jsem se dal do odinstalace a po restartu a spuštění systému se mi okamžitě po naběhnutí plochy windows zobrazila hlaska ze pruzkumnik prestal pracovat a pote restart a takhle to slo par minut ale potom byl klid. Problem jsem neresil a normalne dal fungoval akorat ted uz nejak nemuzu najet pomalu do zadne slozky a v tuto chvilu uz hodinu pozoruju stridani techto dvou chybovych hlasek ... Prosím o pomoc už si nevím rady
Stáhni si toto, spusť to, povol přidání informací do registru a restartuj PC.
Pak se snaž vyvolat chybu exploreru. Až se chyba objeví, ve složce Windows\CrashDumpsApp se vytvoří soubor s příponou .dmp.
Ten mi upni na http://www.leteckaposta.cz.
Dále kontaktuj člena Security týmu Jaro3, který ti počítač pomůže odvirovat.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
OK, přidej tam ještě toto
Soubor by pak měl být v C:\CrashDumpsApp
Hele Já bych řekl, že za to může dynamická knihovna ASUSWSShellExt64.dll, která poškozuje paměťovou haldu.
Stáhni Autoruns, spusť ho, nech dokončit scan a pak se podívej na záložku Explorer. Pokud tam tu knihovnu najdeš, zruš u ní zatržítko a restartni PC.
Můžeš použít i utilitu ShellExView.
Tak zatím to vypadá dobře, po startu windows se žádný error od průzkumníka neobjevil a při prohledávání složek taky ne ale tak uvidím časem jak se to bude chovat Moc děkuju za pomoc
Není zač a pro sichr si nech zkontrolovat log.
Alespoň to projeď pomocí MBAM
taky sem obnovoval předchvíli system a najednou to tam skočilo a předtim to tam nebylo.. moc se mi to nelíbí ty klikyháky ale nevim jestli riskovat tůj problem
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, píšu kvůli problému s bráchovým počítačem.Normálně zapnul pc, přihlásil se a šel hrát hru, ale během zapínání hry se počítač zasekl na černé obrazovce a po následném restartování se objevuje tato hláška: reboot and select proper boot...
Poslední příspěvek
Pokud je na disku MBR místo GPT, tak musíš mít povolené CSM v BIOSu. Ve výchozím nastavení BIOSu bývá aktivní většinou jen UEFI. Ale také se přikláním spíš k možnosti, že je disk vadný.