Systémová chyba 5

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior

Systémová chyba 5

Odeslatod PHiLip.Ch » 07 Dub 2009 11:23

Cau lidi, chtel sem pres CMD (prikazovej radek) zmenit heslo uzivatele všechno dobrý zadal sem dvakrát heslo a pak mi to řekne: "Došlo k systémové chybě 5. Přístup byl odepřen." :-( Co mám dělat? Díky... :smile:
Uživatelský avatar
PHiLip.Ch
Level 2
Level 2
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 158
Pohlaví: Nespecifikováno

google adsense
Google
 

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod alenka_v_říši_divů » 07 Dub 2009 11:58

asi nemáš práva :)
Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 3201
Obrázky: 2
Bydliště: Brno
Arcade rekordy: 1
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod PHiLip.Ch » 07 Dub 2009 12:03

A jak je můžu získat nebo je nějak oebjít??
Uživatelský avatar
PHiLip.Ch
Level 2
Level 2
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 158
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod alenka_v_říši_divů » 07 Dub 2009 12:07

způsobů je hodně...ale vzhledem k tomu..že hacking se tu moc neřeší..doporučuju koupit adminovi bonbonieru a poprosit ho oheslo :lol: ... nebo si ho třeba snad zapoměl?:...
Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 3201
Obrázky: 2
Bydliště: Brno
Arcade rekordy: 1
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod admingjm » 07 Dub 2009 12:39

Ano, je to tak nemáš na to právo. Zato ti uděluji právo přinést mi bomboniéru viz alenka_v_říši_divů. Zrovna dnes mám chuť na "Ferero Rocher" ale nepohrdnu ani jinou značkou.

A teď vážně ... Myslim, že si začínáš koledovat o vyhazov ze školy.
admingjm
nováček
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 1
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod Lopliok » 30 Říj 2010 14:36

hele a neznáte někdo nějaké řešení? mám stejný problém.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT
Lopliok
nováček
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 46
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod Owner » 30 Říj 2010 16:23

Ty si koleduješ o titul vytahovače starých topiců. :lol:
Řešením je Ophcrack.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 7242
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod Lopliok » 30 Říj 2010 19:09

ct je,?
zjistil jsem že system error 5 mohou způsobovat viry dostávající se do systemových registrů.
a co je ten Ophcrack.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT
Lopliok
nováček
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 46
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod Owner » 30 Říj 2010 19:20

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 7242
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Tak jak ? :D

Odeslatod Dawe?! » 12 Lis 2011 12:12

Nevim poradne jak je toto vlakno stare .. :D :huh: takze jestli sem pisu nevhod tak sorka ..;D Chci se zeptat jak bych teda mohl obejit tu systemovou chybu 5 .. me to tam haze u vetsiny prikazu "net" .. nekde sem cet o "net session" ze je to docela dobrej prikaz .. tak sem to chtel vyzkouset.. a neslo .. ale pritom kdyz sme koukal do uzivatelskych uctu, tak tam sem jako spravce :/ .. a vzhledem k tomu ze bych se rad v tom "commandu" naucil vic, by se mi hodilo kdybych se tohohle "handicapu" mohl zbavit ;D
Dawe?!
nováček
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 11
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Odeslatod MiliNess » 13 Lis 2011 00:24

A co třeba spustit příkazový řádek (cmd.exe) jako správce, co?
Uživatelský avatar
MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9
Master Level 9
 
Věrnost fóru:
Věrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóruVěrnost fóru
 
Příspěvky: 7743
Bydliště: Cheb
Pohlaví: Muž


Zpět na Windows 8, 7, Vista, XP…

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 anonymních uživatelů