Systémová chyba 5

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
PHiLip.Ch
Level 2
Level 2
Příspěvky: 158
Registrován: 16 listopad 2008
Pohlaví: Nespecifikováno

Systémová chyba 5

Příspěvekod PHiLip.Ch » 07 dub 2009 11:23

Cau lidi, chtel sem pres CMD (prikazovej radek) zmenit heslo uzivatele všechno dobrý zadal sem dvakrát heslo a pak mi to řekne: "Došlo k systémové chybě 5. Přístup byl odepřen." :-( Co mám dělat? Díky... :smile:



Reklama
Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: 06 únor 2009
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 07 dub 2009 11:58

asi nemáš práva :)

Uživatelský avatar
PHiLip.Ch
Level 2
Level 2
Příspěvky: 158
Registrován: 16 listopad 2008
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod PHiLip.Ch » 07 dub 2009 12:03

A jak je můžu získat nebo je nějak oebjít??

Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: 06 únor 2009
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 07 dub 2009 12:07

způsobů je hodně...ale vzhledem k tomu..že hacking se tu moc neřeší..doporučuju koupit adminovi bonbonieru a poprosit ho oheslo :lol: ... nebo si ho třeba snad zapoměl?:...

admingjm
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 07 duben 2009
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod admingjm » 07 dub 2009 12:39

Ano, je to tak nemáš na to právo. Zato ti uděluji právo přinést mi bomboniéru viz alenka_v_říši_divů. Zrovna dnes mám chuť na "Ferero Rocher" ale nepohrdnu ani jinou značkou.

A teď vážně ... Myslim, že si začínáš koledovat o vyhazov ze školy.

Lopliok
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: 22 říjen 2010
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Lopliok » 30 říj 2010 14:36

hele a neznáte někdo nějaké řešení? mám stejný problém.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7243
Registrován: 11 červenec 2007
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Owner » 30 říj 2010 16:23

Ty si koleduješ o titul vytahovače starých topiců. :lol:
Řešením je Ophcrack.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Lopliok
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: 22 říjen 2010
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Lopliok » 30 říj 2010 19:09

ct je,?
zjistil jsem že system error 5 mohou způsobovat viry dostávající se do systemových registrů.
a co je ten Ophcrack.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7243
Registrován: 11 červenec 2007
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Owner » 30 říj 2010 19:20

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Dawe?!
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 12 listopad 2011
Pohlaví: Muž

Tak jak ? :D

Příspěvekod Dawe?! » 12 lis 2011 12:12

Nevim poradne jak je toto vlakno stare .. :D :huh: takze jestli sem pisu nevhod tak sorka ..;D Chci se zeptat jak bych teda mohl obejit tu systemovou chybu 5 .. me to tam haze u vetsiny prikazu "net" .. nekde sem cet o "net session" ze je to docela dobrej prikaz .. tak sem to chtel vyzkouset.. a neslo .. ale pritom kdyz sme koukal do uzivatelskych uctu, tak tam sem jako spravce :/ .. a vzhledem k tomu ze bych se rad v tom "commandu" naucil vic, by se mi hodilo kdybych se tohohle "handicapu" mohl zbavit ;D

Uživatelský avatar
MiliNess
člen BSOD týmu
Příspěvky: 9111
Registrován: 19 říjen 2009
Bydliště: Cheb
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod MiliNess » 13 lis 2011 00:24

A co třeba spustit příkazový řádek (cmd.exe) jako správce, co?
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Systémová přerušení
    od LosMajos » 14 čer 2015 10:26 » v Vše ostatní (sw)
    4
    134
    od MiliNess
    14 čer 2015 13:27
  • chyba v php
    od pajacz17 » včera, 10:40 » v Programování a tvorba webu
    7
    73
    od Petr Hnátek
    včera, 15:14
  • chyba instalace
    od joudelin » 12 pro 2014 21:34 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    157
    od petr22
    12 pro 2014 23:09
  • uTorrent chyba
    od ORIONwhite » 23 pro 2014 01:52 » v Hry
    3
    155
    od mmmartin
    23 pro 2014 12:45
  • Chyba 0xc000000e
    od G0dzila » 10 led 2015 17:21 » v Problémy s hardwarem
    18
    224
    od G0dzila
    18 led 2015 16:50

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host