Mám takový problém: nejde se mi přihlásit do Windows XP SP3, neobjeví se na přihlašovací obrazovce účty, a ani se automaticky Windows nepřihlásí. V nouzovém ržimu je to stejný. Xpéčka jsem přeinstaloval. Na PC-Helpu jsem hledal, ale nic sem nenašel. Nevíte někdo co s tím mám udělat ?
Jak tuto chybu vyřešit sice netuším, ale mohlo zafungovat alespoň staré přihlašovací okno (jak ho znáš z W95–W2000).
Na přihlašovací obrazovce (viz tvé foto) zmáčkni 2× po sobě Ctrl+Alt+Del a ono steré okno by mělo vyskočit.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Po naištalovaní os som heslo nedával. Pri opatovnom zapnutí sa objavila prihlasovaca obrazovka meno/heslo. Nezadával som nič-len stlačil enter a nabehol systém v pohode... Nemáš podobný problém? Skús sa prihlásit bez zadávania hesla
Konečně jsem se do windowsu přihlásil, systém jsem musel přeinstalovat a změnit jméno protože na to původní se nešlo přihlásit, ale musím se pořád přihlašovat ctrl+alt+del nevíte jak mám změnit to menu? díky moc
Jak na to menu nevím, ale jsi-li jediným uživatelem toho počítače (resp. používá-li se na něm jen jeden uživatelský účet), můžeš přihlašování obejít autologinem:
Win+R → control userpasswords2 → ENTER
a odškrtnout zaškrtnuté povinné zadávání hesla.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...