Upraven nic neříkající název pomoooc. Pic
Pomoc s instalací Visty!
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Pomoc s instalací Visty!
Mán na CéDu wistu a kdyz to instaluji tak se to na 42% sekne kamos rekl ze to mam vlozit do mechaniky a zapnout pc pockat az se mi ukaze neco o instalaci ale bohuzel nic se neukaze asi mam blbe bios bo jaka..??? plosim pomoooct
,,Takže spustíme počítač, vložíme instalační DVD po výzvě stiskneme libovolnou klávesu pro start z instalace z DVD a po nabootování se nám objeví dvě obligátní obrazovky známé ze startování Windows.'' vubec mne to takhle nejde
Děkuji mocinky za odp...
Re: Pomoc s instalací Visty!
Nebude to náhodou chyba toho lisovaného dvd 
Nastav v BIOSu boot z CD/DVD (First boot).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
kdyz sem instaloval visty...
tak se mi vzdycky z sekli na nejakem urcitem procente a tam zustali treba 5 minut stat... sem si taky myslel ze se to seklo ale neseklo a pak se to rozjelo zkousel si taky chvili pockat ?
tak se mi vzdycky z sekli na nejakem urcitem procente a tam zustali treba 5 minut stat... sem si taky myslel ze se to seklo ale neseklo a pak se to rozjelo zkousel si taky chvili pockat ?
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 5469 Zobrazení