oprava win xp heslo admin

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
amaroun
Level 4
Level 4

oprava win xp heslo admin

Příspěvek od amaroun »

pri oprave systemu win xp,pri zotaveni,to po me chce heslo administratora,kde ho mam vzit,zadne jsem nikdy nezadaval?
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Re: oprava win xp heslo admin

Příspěvek od Myloš »

Jestliže sis windows instaloval sám (tzn. nikdo to heslo při instalaci nezadával), bude to heslo prázdné, neboli Administrátor je bez hesla.
Ty ale musíš to prázdné heslo potvrdit, neboli nenapíšeš žádné a zvolíš přihlášení.
amaroun
Level 4
Level 4

Příspěvek od amaroun »

No tak to je pecka, dnesku jdu na pivko, tak jestli tam potkam Gatese, tak mu dám rovnou po čuni.No nakonec jsme to nepotřeboval, naši měli na PC modrou smrt http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=33723" onclick="window.open(this.href);return false; ale po dvaceti kolapsech to naběhlo.Jak jednoduché, ale zároveň pěkně divné, ale jsem rád, že nemusím instalovat znova.
guest

Příspěvek od guest »

Gatese asi nepotkáš, ale kdyby tak po čuni mu nedávej. Je to pacholek, ale nebýt jeho, pak by nejspíš nabylo PC-Help. Tím naběhnutím po dvaceti kolapsech se moc neutěšuj. Nové instalaci se zřejmě nevyhneš.
amaroun
Level 4
Level 4

Příspěvek od amaroun »

Kdyby ne on, tak někdo jiný, dříve, nebo později.A díky za útěchu o instalaci.Tak mě napadlo http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=46&t=33814" onclick="window.open(this.href);return false;
guest

Příspěvek od guest »

No, to je otázka opravdu do pranice. Můj selský rozum mi říká, že i toto podléhá reklamaci jako cokoliv jiného, ale neříká mi k čemu by to bylo. Asi lze reklamovat fyzicky poškozené CD se systémem, ba i systém samotný, ale pokud by šlo o systém samotný, pak by se to projevilo u spousty uživatelů. Ty systémy se zřejmě lisují ve velkých sériích a ta chyba se nedá vyloučit. Ale asi a to bohužel, nikoho ta reklamace zřejmě nenapadla a každý se nechá ukonejšit od technika či prodejce a budeme to neustále opravovat. Bylo by celkem zajímavé, kdyby někdo ten systém reklamoval, ale asi by to bylo velmi rychle vyřešeno. Dostal by nové CD se systémem a vyřešeno.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • oprava sformátovaného disku SSD
    od sabrik » » v Windows 11, 10, 8...
    8 Odpovědi
    5544 Zobrazení
    Poslední příspěvek od sabrik
  • Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
    2 Odpovědi