dvd se zvukem DTS nejde ve viste přehrávat
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- erty123456
- Level 2.5

dvd se zvukem DTS nejde ve viste přehrávat
ahoj když si chci přehrát film který má jenom zvuk v dts tak to nejde tedy nejde zvuk, mám windows vista ultimate a přehrávat se to pokouším v media playeru a v neru nainstaloval jsem si ac3filter a stejně dvd které má jenom zvuk dts je němé, zajímavé je že ve Windows XP to dvd normálně přehraju se stejnými kodeky, nezáleží taky na tom jestli je zaplý nebo vyplý SPDIF výstup, i když ve vistě ho mám sice zaplý ale zvuk DD normálně jde přehrávat.
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
V Media Playeru dej Nastavení-Možnosti-záložka Disk DVD-Upřesnit-System a koukni se na to nastavení a popř.sem hoď screen. 
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- erty123456
- Level 2.5

- erty123456
- Level 2.5

- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi budu muset souhlasit s X
Já používám Windows XP a u mě to nastavení vypadá takhle:
Já používám Windows XP a u mě to nastavení vypadá takhle:

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 3475 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od kecalek