Po použití ASC se nenačítají hry, ikony

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Zamčeno
StonedPanda
nováček

Po použití ASC se nenačítají hry, ikony

Příspěvek od StonedPanda »

Ahoj, chvilku jsem používal ASC a asi to smazalo něco co nemělo, ale od té doby mi nejedou win. apps, většina her mimo steam (LoL, battlenet, origin) a ve složkách se nenačítají ikony, nebo jen část. Zkoušel jsem už nějakej program co je součást windows, co má najít chybějící soubory z Windows, ale nic to nenašlo. :/
LoL a battlenet se nekonečně načítá, u originu se po lognutí načte jenom bíla obrazovka, kde je jen go to offline mode, ale nereaguje.
Bod obnovy nemám
Přílohy
Bez názvu.png
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: Po použití ASC se nenačítají hry, ikony

Příspěvek od petr22 »

Ano, takto Advanced System Care funguje.

Jedine 100% reseni je preinstalace Windows, pripadne lze zkusit opravnou instalaci z instalacniho media.
nations112
Level 4
Level 4

Příspěvek od nations112 »

Ono to není ASC, ale hlavně samotným uživatelem, který to jednoduše všechno odkliká a neřeší. Já ASC používám snad všude přes 5 let a ještě nebyl žádný problém, ale používám ho s rozumem a správně.
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Software jako ASC musi byt udelan tak, aby nepovolil uzivateli co tomu nerozumi znicit system. Protoze kdyz uz mu ten system nenabootuje, tak si ho sam neumi spravit. Jedine co ASC dela je ze dela ksefty PC servisum.

Samozrejmne naprosta vetsina veci, co ten software dela je zcela k nicemu, jen uzivatel ma pocit, ze se o svuj system "dobre stara". Kdyby nedelal nic, vysledek by byl naprosto stejny. Windows zadne podobne nastroje jako ASC nepotrebuji, pouze obcas promazat logy a temp pres CCleaner.

Z hlediska funkcnosti je to ciste placebo, uzivatel ma dobry pocit, skutecny efekt neznatelny, zpusobene skody mohou byt ale fatalni.

Windows 7 mam na vsech PC nainstalovane od roku 2009, Windows XP od roku 2002 a ASC mi nijak nechybi.
StonedPanda
nováček

Příspěvek od StonedPanda »

petr22 píše:Ano, takto Advanced System Care funguje.

Jedine 100% reseni je preinstalace Windows, pripadne lze zkusit opravnou instalaci z instalacniho media.
Díky ;)
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ikony na hlavním panelu.
    od mmmartin » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    4361 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mmmartin

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“