Acronis True Image - záloha obrazu disku

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
mike54
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Acronis True Image - záloha obrazu disku

Příspěvek od mike54 »

postupem času přemýšlím že použiji nějaký program co vytváří zálohu disku,myslíte že je to dobré řešení. V pc mám hromadu dat a nastavení o které bych nerad přišel a v dnešním světe se může udát ledacoz,a z ničeho nic se může s PC klidně něco přihodit... Pred vyzkoušením techto programů bych se chtěl zeptat jak velká bude výsledná záloha?? Na disku mám 100GB dat,takže asi velká že? nemám s ěmihle pro mě novými programy žádné zkušenosti,takže bych uvítal vaše názory,rady a zkušenosti s těmihle zalohovacími programy.
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zao »

mám využito 250GB a záloha s tímto programem je velká 100GB jako ta celková
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
mike54
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mike54 »

a kam se ta záloha dá,když se nevejde na disk? náhradní disk nemám.
krtenek
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od krtenek »

Umí ji i vypálit na CD/DVD.
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Já osobně si občas zálohuji různé věci, třeba oblíbené, nastavení panelu Drag Strip, exportuji kanály Feed Demona ... celkovou zálohu nedělám. Pokud lehne disk, jsou nástroje které umí hodně (R - Studio), tak jsem líný a klidný ... zatím. R - Studio jsem už musel použít 2x, vždy na externí disk, jednou jsem zachránil i kolem 100 GB dat, jen to šíleně trvalo a nešlo to napoprvé.
jkmaxfli
Level 4
Level 4

Příspěvek od jkmaxfli »

ACRONIS TRUE IMAGE používám a mohu vřele doporučit,možná to víš,možná nee,ale záloha se většinou dělá po čisté instalaci systému a pak si tam nahážeš ty nejdůležitější programy a software a vše důkladně pročistíš antivirama a vyčistís systém a registry,tím pádem by měl být systém zcela noví a bez jakého koliv bordelu,pak použiješ ACRONIC TRUE IMAGE a vytvoříš si zálohu oddílu C:/ kde máš veškerý nainstalovaný software,uložíš ho buď na oddíl D:/,nebo ho můžeš (zálohu) vypálit na DVDčka.program je přehledný a zálohy jsou 100%ní.Navíc tento program umí takovou skvělou věc,a to:že pokud doinstaluješ nějaký nový software tak si tu první uloženou zálohu můžeš přezálohovat(přidělí ti nové programy a software nainstalovaný v pc k té první původní záloze )a takto to můžeš dělat do nekonečna,ale záloha samosebou přibírá na velikosti.Důležité je a to je to hlavní,vytvořit si bootovací cd s programem,kdyby ti úplně kiksnul systém.Ještě přikládám odkazy na podrobnou recenzi s návodem na tento skvělí zálohovací software.Mimochodem tomuto softwaru se vyrovná i na chlup stejný program NORTON GHOST!

zde odkazy na recenze a návody k ACRONIS TRUE IMAGE

:bigups: :bigups: :bigups: :bigups:

http://www.fotografovani.cz/art/forec_s ... image.html
http://www.grafika.cz/art/sw/acronistrueimage.html
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Acronis TI obnova systému
    od petrmet » » v Vše ostatní (sw)
    7 Odpovědi
    20495 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petrmet
  • Trhání obrazu při 60 FPS
    od FoLLoW3r » » v Hry