Pokud někdo víte o něčem lepším, nebo máte s něčím dobré zkušenosti - SEM S TÍM !
Ukládání údajú - hesel apod. na Flash
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
guest
Ukládání údajú - hesel apod. na Flash
Zdravím všechny. Dlouho hledám nějaký program na ukládání hesel apod., ale potřebuji aby to bylo přenosné - tedy bez instalace. Už jsem toho vyzkoušel hromadu, ale free a bez instalace jsem našel jenom tohle: http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... sword-net/
Pokud někdo víte o něčem lepším, nebo máte s něčím dobré zkušenosti - SEM S TÍM !
Jsem vděčný za každou inspiraci.
-
guest
urcite to nie je treba. ja ho mam na usb kluci a bezi to normalne vsade. stiahol si portable verziu v zip archive?Blue Spirit píše:Tak jsem to stáhl, přečetl znova a není to ono. Je tam nutná instalace, takže je mi to k ničemu. Potřebuji se k těm heslům dostat na každém počitači.
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
-
guest
Nevím které jsou free a bez instalace, ale třeba si je vyzkoušíš a zjistíš:
AES Password Manager 2.4.6 TW 3,1MB správce hesel.exe
Infinite Password Generator 2.2-Potřebujete vytvořit bezpečné heslo, ale žádné vás nenapadá.exe
Key Folder 1.1 SW 300kB správce hesel.exe
Password Depot Professional 2.0.6-pro bezpečnou správu hesel. Používá šifrovací algoritmy BlowFish a Rijndael, součástí je skartovač souborů, generátor hesel.exe
Password Saver 2.2.7-bezpečné ukládání hesel v centralizované databázi na pevném disku nebo přenosném médiu.exe
Universal Password Manager 1.0 FW 100kB správce hesel.exe
AES Password Manager 2.4.6 TW 3,1MB správce hesel.exe
Infinite Password Generator 2.2-Potřebujete vytvořit bezpečné heslo, ale žádné vás nenapadá.exe
Key Folder 1.1 SW 300kB správce hesel.exe
Password Depot Professional 2.0.6-pro bezpečnou správu hesel. Používá šifrovací algoritmy BlowFish a Rijndael, součástí je skartovač souborů, generátor hesel.exe
Password Saver 2.2.7-bezpečné ukládání hesel v centralizované databázi na pevném disku nebo přenosném médiu.exe
Universal Password Manager 1.0 FW 100kB správce hesel.exe
-
guest
JJ díky. Já nepotřebuju generátor, ale hlavně nějakou "hlavu", která si to bude pamatovat za mě a bylo to přenosný, když se chci připojit třeba z kavárny nebo od kámoše. Vyzkouším vše - 2x měř, třikrát řež!
Když koukám na tvoje příspěvky, tak máš pěknou databázi softu. Já toho mám asi 50GB protože se to bude někdy hodit, ale většinou se to nehodí a navíc v tom mám takovej bordel, že u 80% nevím co to je a poznám to až při instalaci.
Pak to nainstaluju, zjistím že je to k ničemu a zase hodinu čistím zasviněnej počítač. Ale nevymažu to, co kdyby se to jednou hodilo?
Taky jsem nenašel nic na ten soft, nějakou databázi kam to nacpat i s poznámkama - co to je. Nevíš o něčem? Ale to až na dlouhé zimní večery, protože to vyhledávání k čemu to je a pak to zapsat je nevděčná práce. A aby to nějakej soft poznal, na to by zase musela bejt databáze v tom softu, nebo na webu a to nejspíš nebude. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 19201 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pikaso.andreas
-
- 35 Odpovědi