ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
ASUS Z170-A Intel Core i7-6700K Noctua NH-D15 Kingston HyperX Fury Black Series 16 GB 2133 MHz Samsung 850 EVO 500 GB Western Digital Red 6 TB EVGA SuperNOVA 750 G2 750 W Fractal Design R5
Aj by som, ale chce to najskôr skonvertovať na dynamický disk a to neviem, či neprídem o dáta.
ABBC3_SPOILER_SHOW
Tak som na to asi prišiel. V nastaveniach som mal navolené inštalovanie aplikácii na D. Sorry, moja chyba.
Ak by ale niekto vedel, ako tie priečinky (bezpečne) presunúť, tak budem vďačný.
ABBC3_SPOILER_SHOW
Mám stejný problém..už jsem v nastavení přehodil ukládání na ,,C,,...a jak tyto složky z D-čka odstranit by někdo nevěděl? Chce to Oprávnění správce,po různém nastavování ve vlastnostech se mě podařilo docílit toho že se mám obrátit na sebe(jsem jako správce),aby mě byla přidělena příslušná oprávnění ...
Věděl by někdo jak dál?
Teď jsem náhodně zjistil, že když dám v hlavním adresáři, kde mám uložený ve strukturovaných podsložkách modely na 3d tisk, hledat *.stl , tak mě jich to najde jen 12, ale přitom jich tam je přes 100. Když dám najít konkrétní model, co ve výpisu...
Dobrý den, prosím o radu.
Omylem se mi při obnově z bitové zálohy povedlo sformátovat disk kde byla záloha a další data. Chtěl jsem formátovat disk na který jsem obnovoval z bit. zálohy ale omylem jsem formátoval datový disk. Formátování proběhlo...
Poslední příspěvek
ještě jsem zkusil GetDataBack v max skenování, bez úspěchu. :(
vzdávám to.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.