znám Vaše názory na programy tohoto typu,ale přesto by mě zajímalo co řeknete na tento http://zrychlenipocitace.cz/.Díky.
Názor nebo zkušenost s programem"Zrychlení Počítače"
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Názor nebo zkušenost s programem"Zrychlení Počítače"
Ahoj,
znám Vaše názory na programy tohoto typu,ale přesto by mě zajímalo co řeknete na tento http://zrychlenipocitace.cz/.Díky.
Naposledy upravil(a) rumcajs0 dne 28 říj 2015 18:47, celkem upraveno 2 x.
i5-4570 Haswell,MSI B85-G41,Corsair 4GB,SEASONIC SS-500ET, ASUS GTX950-M,Windows 10
Re: Program"Zrychlení Počítače"
Kdyz nazor znas, proc se ptas?
Autor webu vymyslel krasne nove slovo "SKEN", jenze on je to spis SCAM.
Nejak se navic do sve propagandy chlapci zamotali - nejdriv tvrdi ze maji 280 zakazniku, pak zase ze tisice
Autor webu vymyslel krasne nove slovo "SKEN", jenze on je to spis SCAM.
Nejak se navic do sve propagandy chlapci zamotali - nejdriv tvrdi ze maji 280 zakazniku, pak zase ze tisice
Re: Názor na program"Zrychlení Počítače"
Spíš jsem měl napsat zkušenost s tímto programem.Prostě mě zajímá jestli tento skutečně pomůže ,nebo je to jen další balast
i5-4570 Haswell,MSI B85-G41,Corsair 4GB,SEASONIC SS-500ET, ASUS GTX950-M,Windows 10
JAKYKOLIV program tohoto typu je dalsi balast. Jak myslis ze to funguje - pouziva to cernou magii?
Neumi to nic jineho, nez co se udela v programech co jsou zdarma - CCcleaner na cisteni tempu a msconfig na nastaveni toho co se ma spoustet pri startu.
To, co pomuze je pouzit mozek a ne zkouset 350 programu ktere slibuji zazracne zrychleni pocitace, aniz by presne rekly jak to chteji docilit. Nebo dokonce platit za neco, co jde udelat zdarma a podstatne lepe.
Neumi to nic jineho, nez co se udela v programech co jsou zdarma - CCcleaner na cisteni tempu a msconfig na nastaveni toho co se ma spoustet pri startu.
To, co pomuze je pouzit mozek a ne zkouset 350 programu ktere slibuji zazracne zrychleni pocitace, aniz by presne rekly jak to chteji docilit. Nebo dokonce platit za neco, co jde udelat zdarma a podstatne lepe.
Obchodní rejstřík praví: firma sídlí v Českém Těšíně, dva jednatelé a dva společníci mají všichni stejné příjmení a sídlí v Andorrském knížectví.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To bude nejspis reditel firmy a programator/uklizec a kazdy mesic se stridaji 
Pěkně jste je prolustrovali
.Nicméně nejsem žádnej IT,tak hledám nejsnadnější údržbu a nedalo mi to nezeptat se.
Re: Názor nebo zkušenost s programem"Zrychlení Počítače"
Nejsnadnejsi udrzbu jsem psal:
CCleaner a nechas ho promazat tempy.
Pak spustis Msconfig a podivas se co se spousti pri startu a vypnes to co nechces.
Tohle za tebe zadny automat neudela - podle ceho by mel program poznat to co chces ty?
CCleaner a nechas ho promazat tempy.
Pak spustis Msconfig a podivas se co se spousti pri startu a vypnes to co nechces.
Tohle za tebe zadny automat neudela - podle ceho by mel program poznat to co chces ty?
OK tyto dvě věci dělám
Nezkoušel jste to někdo třeba v sandboxu nebo virtuálně? Zaujal mě ten model, co zastupuje 280 92.1% spokojených zákazníků. 
Docela by mě zajímalo, co ten bazmek dělá.
Docela by mě zajímalo, co ten bazmek dělá.
Spoustet program na zrychleni pocitace v sandboxu ponekud neguje jeho smysl.
Ano, 92% spokojenych zakazniku z 280 a o kus dal maji tech zakazniku tisice.
Ano, 92% spokojenych zakazniku z 280 a o kus dal maji tech zakazniku tisice.
No, myslím, že se nemá cenu bavit o smyslu ve smyslu "zrychlení počítače". Jen mě zajímalo, co to vlastně dělá, co to najde a co za "opravu" to nabídne. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek