Zdarec chlapi mám takovou otázečku. Koupil jsem si PC za 30 litrů a windowsy sem si musel nainstalovat sám. Tak jsem zabrousil na net a našel windows 8 za 2 litry a jeden za 18 stovek. Vzal sem samozdřejmě levnější který byl 32bit a já ho nainstaloval. Teď nerozjedu watch dogs andi wolfenstein the new order což mě trošičku deptá za ty prachy co sem do kompu vrazil ..... je nějaká bezpečná možnost jak to navýšit? Trošku jsem googlil a prej to jde, jen se musí vše zálohovat ale není jisté, jestli bude vše čistě fungovat. Nějaké doporučení? Asi to hodím do nějakého servisu jestli by to nepředělali. Díky za každou reakci. Cheers
Byla to má nerozvážnost Chtěl jsem asi ušetřit Nicméně koupil jsem Win 8 64bit a zkusil to přeinstalovat a podařilo se. :) Akorát sem při instalaci zvolil možnost "Vlastní instalace" a vše zalohoval na externí disk a poté zvoli :C kde byly staré 32bit winy. :)
Jednou jsem tady psal ohledně upgrade PC ve které bylo navrhnuto ryzen 5800x3d.
který jsem nesehnal za rozumnou cenu.
Viděl jsem že ted je nový:
mělo by cenu do toho jít?
Chci hlavně upgrade skrz že mi do ted nejde nahrát nový BIOS...
Poslední příspěvek
Stačí i B650 - lepší konstrukční kvalita (nižší teploty napájení), M2 umístěné dál od grafiky, slušnější zvukový karta, rychlejší USB.
mám otázku jestli má cenu upgradovat můj pc nebo rovnou koupit novou sestavu.
HARDWARE nyní: co chci kupovat:
CPU - AMD ryzen 5 4500 -----> AMD ryzen 7 5700X
GPU - AMD Radeon RX 6600 ------> RTX 4070 Super (
Motherboard - Asus prime...
Poslední příspěvek
Ja tam jako mozny problem vidim tu levnou kancelarskou desku. Uz to puvodni PC bylo zrejme postaveno jako herni za co nejmene penez. Ted do toho chces nacpat docela dost penez, ale ta levna deska ti tam zustane.
Tak mě čeká dost jistě poslední upgrade na mé desce ROG STRIX B550-F GAMING ze stávajícího Ryzenu 5 3600 a RX 6600.
Dle mého asi ideálně Ryzen 7 5700X3D a RX 7600, nějaké jiné doporučení, ale ono asi už není úplně co vymýšlet...?
Jako možná bych...
Dobrý den, ahoj,
Přemýšlím o upgradu aktuální sestavy:
Mag torpédo 460
RX5700 xt
I5 10500
Rámky nějaké 2x8 a 2x16 3200mhz DDR4
Zdroj mam 750w
Chtěl bych asi vyměnit desku a procák, protože do tohoto socketu nemohu najít nikde bazarový lepsi...
Poslední příspěvek
Za mě nemá smysl to zachovávat už.. Prodal bych to jako celek cpu+chladič+deska+ramky.
Zdravím vás. Jdu si za vámi pro radu. Před 12 lety jste mi tu pomohly sestavit PC ,který mám doteď. Věk je už znát a pravděpodobně příští rok bych chtěl kupovat nové PC. Momentálně bych chtěl trošku prodloužit životnost koupí nové grafické karty...
Poslední příspěvek
Zdravím vás lidi. Chtěl bych vám všem poděkovat za rady a váš čas. Po dlouhém dumáni jsem se rozhodl do grafiky neinvestovat a ušetřit peníze a možná rozbiju prasátko ještě tento rok. Nový Pc by měl mít rozpočet kolem 30-35 tisíc takže určitě si sem...