Počítač po startu furt přeblikává

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Zamčeno
GonCz
Level 3
Level 3

Počítač po startu furt přeblikává

Příspěvek od GonCz »

Dobrý den, nainstaloval jsem si nový antivirus norton 360 a po restartování pc jsem spustil plochu a nešlo to, protože se obraz furt překlikával ( z vlastní pozadí plochy na barvu plochy metra - mám win 8, pak se na chvíli zobrazí plocha s programy a po 2 sekundách zase plocha s barvou metra bez programů). chtěl jsem obnovit systém, jenže u win 8 F8 nepomáhá a do nastavení se dostanu jedině po spuštění compu a ani obnovit systém nemůžu, protože musím vložit CD, které mám, ale nemám CD mechaniku, protože jsem system instaloval pomocí usb. Tento problém nastane jedině když spustím plochu, jinak ne. Nemůžu udělat nic, protože se všechno odinstaluje atd. pomocí plochy. Až nastane tenhle problém, tak se nedostanu nikam, jen do správce úloh, kde jsem zkusil vypnout podezřelé úlohy, bez úspěchu. Povedlo se mi spustit google chrome a tak se chci obrátit na tuhle poradnu. Myslím že si norton nesedl s windowou ochranou. Už jenom tohle psát bylo těžký, protože se okno googlu furt přepíná. Předem chci říct že nemůžu nic instalovat ani odinstalovat.
guest

Re: Počítač po startu furt přeblikává

Příspěvek od guest »

Tak ten Norton odinstaluj a uvidíš zda je chyba zde.
GonCz
Level 3
Level 3

Re: Počítač po startu furt přeblikává

Příspěvek od GonCz »

Omluvám se, že jsem toto vlákno ještě nezamknul, každopádně jsem problém vyřešil tak, že jsem si ještě v nastavení nevšimnul jednoho tlačítka, kde po restartu se zobrazí více věcí pro systém, kde byla zahrunuta i obnova systému do bodu aktualizace. Teď je vše ok, jenže musím odinstalovat ještě pár programu, které jsem smazal od poslední aktualizace. Pro BS: Když jsem ten problém ještě měl, tak bych ho také rád odinstaloval, jenže nešlo to, proto jsem to psal i na konec problému.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
    od Luk4579 » » v Problémy s hardwarem
    6 Odpovědi
    8326 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Luk4579
  • Odstranění nabídky Windows 7 při startu Win10
    od regine » » v Windows 11, 10, 8...