můj notebook je jeden velký bordel a pokud nechci zešílet, potřebuju ho čistě přeinstalovat a začít s ním odznova. V BOOT options ale vůbec nemám možnost načíst to z CD a nevím co s tím. Nemůžu to tedy seřadit tak, aby mi to nabídlo bootnout z CD. Může mě někdo prosím navést na správnou cestu?
Reinstalace: v BIOSu nemohu najít boot z CD *
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Reinstalace: v BIOSu nemohu najít boot z CD *
Zdravím,
můj notebook je jeden velký bordel a pokud nechci zešílet, potřebuju ho čistě přeinstalovat a začít s ním odznova. V BOOT options ale vůbec nemám možnost načíst to z CD a nevím co s tím. Nemůžu to tedy seřadit tak, aby mi to nabídlo bootnout z CD. Může mě někdo prosím navést na správnou cestu?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 24 bře 2014 13:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s reinstalací“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s reinstalací“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
-
guest
Re: Problém s reinstalací
Předně napiš co je to za nb a zda nemá Recovery oddíl na obnovení do továrního nastavení.
Je to staré Lenovo G550, potřebuju ho aspoň trochu znovu zprovoznit kvůli práci
Odpovídej na všechny otázky:
Blue Spirit píše:zda nemá Recovery oddíl na obnovení do továrního nastavení.
Mel by si tam mit recovery mode standartne pod F11 pri nabihani ntb
-
guest
Pro Lenovo platí následující:
Pokud tam recovery oddíl není a chceš použít retail verzi, musíš v Biosu nastavit FirstBoot CDROM.
Notebooky tohoto výrobce jsou vybaveny zálohovacím programem „Acces IBM“, které vyvolá menu se zálohou nebo obnovení systému. Všechny modely počítačů Lenovo navícobsahují možnost vytvoření CD/DVD recovery.
Pro vytvoření CD/DVD postupujte následovně:
Postup v případě , že vlastníte notebook řady ThinkPad:
Zvolte nabídku Start->ThinkVantage->Recovery Media.
Postup v případě , že vlastníte notebook řady Lenovo 3000 :
Zvolte tedy nabídku Start->Lenovo Care->Create Recovery Media
Pokud si Recovery CD nevytvoříte, tak si jej můžete objednat u servisních partnerů firmy IBM-Lenovo
Pokud tam recovery oddíl není a chceš použít retail verzi, musíš v Biosu nastavit FirstBoot CDROM.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 2930 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22
-
- 2 Odpovědi