Po nové instalaci Windows XP dle očekávání zmizeli uživatelé, dokumenty,...atd. Ale zůstaly Program Files, který zaboha nemůžu vymazat. Některý složky jdou někdy otevřít, ale při pokusu o smazání pořád hlásí: Přístup byl odepřen. Ověřte, zda disk není zaplněn nebo chráněn proti přepsání a zda soubor není právě používán.
Už jsem zkoušela Commandera, různý restarty a stáhnout si WhoLockMe, ale ten se mi tam chytil taky....Už fakt nevim, co s tim...
Zkus třeba - tento počítač - klik pravým myšítkem na příslušný disk - vlastnosti - nástroje - zkontrolovat a zatrhnout možnosti oprav.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
doporučuji použít prográmek unlocker!!!
po nainstalování stiskni pravé tl myši na ten adresář a klepni na unlocker, potom vyber akci smazat a klepni na tlačítko odemknout....
Pokud je to, to samé co se stává u některých adresářů mně, pak to mažu tak, že rozbalím celý strom v průzkumíkovi a vymažu nejdřív soubory v podadresářích, pak vymažu samotné podadresáře a nakonec adresář. Takto jsem vždy uspěl bez keců systému, že to nejde.
Něco podobného jsem řeši,když mi spadl systém a přeinstaloval jsem bez formátování a chtel jsem zachránit data v dokumentech a vyhazovalo mě to odepřený přístup.Řešil jsem to změnou uživatelských práv pro tu složku.Možná by to šlo řešit stejným způsobem.
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc
Zdravim,mam prodložena zaruka o rok na win 10 ale neustale mi skače nabidka na win 11 ,notebook splnuje minimalni pozadavky a chci ho pouzivat min. jeste rok.Jak se mam zbavit otravne okno Update win 11 prosim? obrázek_2025-10-18_123447678.png
Poslední příspěvek
Přikládám v archivu 2 soubory.
win10.reg - mělo by zabránit vyskakovat
win10rev.reg - vrátí zpět.
stačí poklepat na soubor a bude se to ptát jestli chceš přidat klíče do registru tak to potvrdíš ano.
po přidání restartuj počítač.
Dekuji pomohlo to...
Jistý program se při maximalizaci zobrazí s býlým pruhem nad horní částí. Je to rušivé a nevím jak se toho zbavit. Na Win 10 mi program jede bez pruhu. Na novém počítači s Win 11 mi dělá onen pruh. Prý to způsobuje nějaké zabezpečené ohraničení. Ale...