Instaloval jsem WIN XP SP3 na nové PC. Nejdříve jsem končil u modré smrti, než jsem zjistil, že mám staré WIN XP, tak jsem si sehnal s SP3 a pak už šla instalace bez problémů. Takže pak jsem aktivoval a naformátoval zbytek disku (2TB SATA), provedl potřebná nastavení, zkopíroval nějaké soubory, restartoval a ... už nenaběhl. Jen se roztočí ventilátory, párkrát se otočí DVDmechanika a to je vše.
WIN XP - PC nenabootuje
Moderátoři: Pic, Mods_senior
WIN XP - PC nenabootuje
Zdravím všechny.
Instaloval jsem WIN XP SP3 na nové PC. Nejdříve jsem končil u modré smrti, než jsem zjistil, že mám staré WIN XP, tak jsem si sehnal s SP3 a pak už šla instalace bez problémů. Takže pak jsem aktivoval a naformátoval zbytek disku (2TB SATA), provedl potřebná nastavení, zkopíroval nějaké soubory, restartoval a ... už nenaběhl. Jen se roztočí ventilátory, párkrát se otočí DVDmechanika a to je vše.
Ani monitor se norozžne.
Poraďte, cos tím!!! Dík
Re: WIN XP - PC nenabootuje
No kde asi? Kde bych dneska koupil legální XP? Jen jsem chtěl vyzkoušet, jestli je to skutečně starou verzí, a když už se to rozjelo, tak jsem to nezastavoval
Aleto by snad neměl být problém, když nenaběhne ani BIOS a předtím už několik vypnutí/zapnutí proběhlo.
Ještě si vzpomínám, že to chtělo před vypnutím instalovat aktualizace, ale ty jsem chtěl nechat na další vypnutí.
Ještě si vzpomínám, že to chtělo před vypnutím instalovat aktualizace, ale ty jsem chtěl nechat na další vypnutí.
-
guest
Radit s nelegálním systémem ti zde nikdo nebude. Nejen že je to proti pravidlům, ale také tyto warezácké verze jsou často nefunkční.
Lock, bitte! 
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nikdo ti tady ale nebude radit pokud máš stažený windows, neni tu nelegálnost, warez podporován.
CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uzamykám
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi