Já čistím následujícím způsobem: Pomocí MBAM se předsvědčím že nemám počítač zavirovaný dále použiju CCleaner, ATF-Cleaner a Advanced SystemCare 5 (Ten zkontroluje i chyby disku) nakonec defragmentaci a i TFC-Cleaner není vůbec špatný. Tyto programy mám na 100% zkontrolované takže aby nějak poškodily systém nebo nadělaly ještě více škody z vlastní zkušenosti a po provedení na několika počítačích je bezpečně vyloučeno. (P.S. jenom radím jak to dělám já.)
A tamten obrázek co si tam dával je čistič od AVG a jestli používáš jiný antivir tak na to radši vůbec nemysli.
Jinak četl jsem že je to free tak to placené není. http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=47&t=80116
When You smoke herb it reveals you to yourself.All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself. ---------- Robert Nesta Marley ----------
AVG jsem zkoušel, test placený není ale oprava chyb ano, tehdy jsem měl čistič který vypadal stejně jako ten od AVG a byl Freeware a právě takovou jednoduchou věc sháním
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX |CPU:AMD Ryzen 7 5800x3d |RAM:DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz |Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB |Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB |Operační systém: Windows 11
Nevím, co to je, ale když budeš pravidelně používat to, co jsem ti napsal. Tak ti to bude jistě stačit.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.