Opera 11 je v poho, ikdyž nevidim žádnej rozdíl oproti 10. verzi IE používám jen na náhled mých webů jestli se tam vůbec něco ukáže
může sem někdo hodit screen jak vypadá IE9?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Použil jsem ho jednou, po čisté instalaci win, když jsem potřeboval stáhnout mozillu
Tak tohle je přesně můj případ akorát sem stahoval Operu. jen po zformátování celého hdd jsem ho použil. Také používám Operu 11, je rychlá, spolehlívá má i různé vychytávky, jako ''klíček'' kterým se přihlásíte ke každé stránce s uloženým heslem to se mi strašně líbí Dobré jsou také gesta myši...
iPhone XS
tak v tom případě tam najde i rychlej přístup (možnost nastavit kolik položek tam chce zobrazit) anonymní režim stahování torrentů - ne moc kvalitní správce, ale jede to pošťák -IMAP, POP3 zálohování záložek, poznámek, historie adres, vyhledávače, rychlý přístup na tvůj účet u Opery - pak se vše nakopíruje na PC kde máš ten účet připojený k Opeře sdílení všeho možnýho přes Opera Unite výborná featura Opera Turbo - jedeš přes proxy server Opery(nebo koho), tma se vše zkomprimuje a tobě přijde o hodně zmenšená stránka(taky se sníží kvalita obrázků v tom případě), ale je to dobrá věc
iPhone XS
Zdravim, poprosim o nazor na nasledujucu zostavu, pripadne rady ako ju vylepsit, zlacnit a podobne. Primarne sa jedna o gaming zostavu na Qhd 165Hz gaming, aby to utiahlo hry aj do buducna.