graficka karta/potrebuju tuhle funkci do hry???
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: graficka karta/potrebuju tuhle funkci do hry???
Nechci nějak rejpat, ale podle mě zbytečný téma. Když vim, že na to nemám prostředky a otravovat s integrovanou 64MB grafikou, že mi tam tohle a tohle nepojede, a když už, tak to bude takřka nehratelné.... Navíc si sám tvrdil, že do toho tvýho PC nic investovat nechceš. Tak potom nechápu, co ti tady člověk může, krom toho aby sis koupil neco new, poradit. Maximálně to, abys chodil pravidelně do školy, domů nosil plno pěkných známek a pak poprosit maminku nebo tatínka, aby tě založili.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
sry uz jsem tu zbytecnej..jen jsem se chtel zeptat jak to s tou funkci teda je a ted uz to wim takze dik za rady
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Pokud tvoje grafika nepodporuje funkci H/L ,tak tu hru nerozjedeš.Nicméně tyto funkce už podporovaly i nejslabší plnohodnotné grafiky.Kup si někde za 300,- nějakou třeba GeForce 5200FX nebo Radeon 9250 a půjde ti to.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek