fanynek píše:Zajímavé je, že při používání jednoho uživatelského účtu nepozoruju problémy. Ty však nastanou, přehlásím-li se k jinému už. účtu, nebo se odhlásím a zase přihlásím ke svému. Když provedu restart a pak se přihlásím opět k jednomu libovolnému, tak všechno běhá, jak má. (pouze sfc hlásí narušení integrity).
zde opravdu čuchám nějáký problém s těmi politikami ... ale poradit ti je asi nad naše skromné možnosti (možná melior).Co třeba zkusit MS TechSupport)
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
stejna chyba i na mem 2.pc s Vistou Business SP1... nevim jestli to stim souvisi, ale cca 1x tejdne mi spadne nakej program, ktery je soucasti visty, ale nevim jak se jmenuje, vzdy vyskoci naka bublina, az se znova objevi udelam screen...
WS - i5@2.8Ghz, 4GB RAM, 640GB, Ati Radeon X5850, Se7en NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
@Weslo: S útokem na MS ještě počkám, co vymyslí a zjistí prodejce s dodavatelem, od kterých jsem ten OS koupil.
@MM13: Řešit to nějakýma záplatama naní řešení. Je třeba odstranit příčinu a na řešit následky. Není přeci možný, abych si člověk poskládal sestavu podle svých předtsav, jakkoli vyváženou, maximálně stabilní a "perfektní" a nakonac se bál, že mu na ni budou Vista s SP1 okamžitě po instalaci blbnout jen proto, že nemá ten správnej HW, nebo že MS něco nedodělal. Měl jsem na té mojí XP se všemi SP, Linux i Vistu x64 a x86 bez SP1 a nikdy žádný problém. Ale s příchodem Service Packu 1 pro Vistu je pryč euforie z toho, jak mi všechno pěkně šlape a pomalu začínám chápat lidi, kteří nemůžou Microsoft ani cítit.
fanynek píše:pomalu začínám chápat lidi, kteří nemůžou Microsoft ani cítit.
myslím že tohle je trošku divná logika - ještě si je nepožádal o pomoc a už víš že je to na h*vno.To přece uvidíš až poté co ti odpoví/neodpoví případně pomůžou/nepomůžou oni.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Zdravím já mám ten samý problém- s tou zatrolenou Vistou. Taky mám originální CD s Vistou 32 bit business
Nainstaloval jsem ji- spustil sfc /scannow- systém nenašel žádné narušení integrity
Po nainstalování SP1 už to hlásí- systém našel porušené soubory a úspěšně je opravil, při tom to není pravda zpustím ho znovu a zas napíše to samé pořád dokola- že opravil- při tom neopravil Tak jsem tam potom nainstaloval těch asi 200 aktualizací a potom též SP2 a pořád to píše:
systém našel porušené soubory ale některé se nepodařilo opravit někdy to napíše že našel porušené soubory a že se podařilo opravit a stejně to neopraví.
Nehledě k tomu že to když dám vyhledávat aktualizace tak vyhledává i celý den a vytěžuje to procesor přes 60%
Nevíte prosím zda se dá poznat to co který tam za soubor je poškozený, dávám sem protokol scf/scannow
Zdravím, v pondělí sem přidával RAM, 2x16GB stejné moduly co uz sem měl, při instalaci sem první RAM zacvaknul s vypnutým PC ale bez vypnutého zdroje a s kabelem zdroje v zásuvce. Po instalaci a zapnutí PC se rozsvítila červená a oranžová dioda na...
Poslední příspěvek
Základ je uvést kompletní sestavu. Přidávání RAM je vždy riziko. Jistější jsou dva kompatibilní moduly, v tomto případě 2x32GB, pokud je to tedy potřeba.
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows: