Pada(restartuje se) mi PC, Modra smrt...
Moderátoři: Pic, Mods_senior
a nenapadlo tě třeba že se ti začla hučet GK to je vlastně tvýšení otáček ventilátoru a to je způsobený zvýšením teploty takže
sksu nějakej program co detekuje teplotu třeba everest
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
no Everest na měření teplot nemůžu moc doporučit.občas ukazuje pěkné blbosti.nejlepší je ruka nebo BIOS
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Prave proto jsem si objednal novej chladic na GK mam ATI Radeon 9550... jinak mi mem test nasel par chyb a pak to zas spadlo
, takze jsem snizil takty RAMek, tak to snad povali...
PS: Je toho trochu vic co bych sem mohl napsat, ale nechci vam tim nejak plist hlavy... objevuji se mi i dalsi modre smrti s jinyma hlaskama, takze to nejspis budou ovladace, RAMky, prehrivani a ja neim co jeste
PS: Je toho trochu vic co bych sem mohl napsat, ale nechci vam tim nejak plist hlavy... objevuji se mi i dalsi modre smrti s jinyma hlaskama, takze to nejspis budou ovladace, RAMky, prehrivani a ja neim co jeste
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
hm tak budou i vadné paměti.pokud to našlo chyby, tak je to špatné. zkus paměti přeházet popřípadě vyzkoušet jednu po druhé,která je špatná a vyměnit 
PS: tak toho opravdu bude víc, ty ramky na 100% podle toho memtestu, pak bych to tipoval na ty ovladače grafiky. klidně přihoď i screeny dalších modrých smrtí. my se v tom nějak zorientujem
PS: tak toho opravdu bude víc, ty ramky na 100% podle toho memtestu, pak bych to tipoval na ty ovladače grafiky. klidně přihoď i screeny dalších modrých smrtí. my se v tom nějak zorientujem
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
tak tu chybu STOP:0x00000050 způsobuje kolize mezi SP1 a ovladači grafické karty
a to STOP:0x0000007F je způsobena chybou RAM nebo taktováním
takže bych odinstaloval ovladače GK, pročistil pořádně registry a nainstaloval znovu.máš SP2?
a to STOP:0x0000007F je způsobena chybou RAM nebo taktováním
takže bych odinstaloval ovladače GK, pročistil pořádně registry a nainstaloval znovu.máš SP2?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 4052 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Faster1