johnny114 píše:chtel bych se zeptat jak nastavim ve slozkach ten levy sloupec polozky prace se slozkou.
nejak mi to nejde a nevim proc tuto moznost mam svetlou
Tento počítač pravým tl>vlastnosti>upřesnit>vizuální efekty a tam musíš mít zaškrtnuto "zobrazit položky práce se složkou"
Přílohy
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
zlobyl píše:Zkus Start-Spustit-cmd a tam zadej sfc/scannow.
Budeš potřebovat instalační CD Windows.
Nějak jsem nenašel tvoji reakci!
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
to Start-Spustit-cmd - sfc/scannow jsem zkousel. nic se nezmenilo. dokonce jsem zkousel i obnoveni systemu. ale je tomu uz dost davno co se mi to stalo, takze jsem to nakonec vzal zpatky
kdyz dam obnovit vychozi, tak se mi svetle sedy radek zaskrtne. pak dam pouzit a OK. a kdyz se tam podivam znova jestli to je nastavene tak jak ma byt, tak je zase zaskrtly ten radek pod tim. (ten silne vyznaceny)
Vzhledem k tomu, že už se tím trápíš takovou dobu by to přeinstalování bylo asi nejlepší a hlavně nejrychlejší.
Někdy se holt rada nenajde. On si ten systém někdy tropí co chce a nemusí být zrovna chyba mezi židlí a klávesnicí.
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...