Vaše zkušenosti s PC SECURITY TEST 2007
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Jo to je legranda betaverze NOD security test 100, 30, 0 když si k tomu přečteš co to má betaverze NOD umět (http://www.eset.cz) je to poněkud rozporuplný výsledek. Eset trhá medajle a ocenění za NOD jako třešně do košíku a test ti napíše tohle.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Moje výsledky jsou tyto 100% 100% 75%. Od doby, kdy se tady objevil první topic na toto téma sem
zkoušel kdeco. Tato kombinace programů zvítězila - NOD32, Kerio, Spyware Terminator a WinPatrol.
Vše spuštěno rezidentně. Neuspěl sem jen v testu komponent sázených do IE, ale to je problém všech
kdo používají prohlížeč od Microsoftu. IE7 mám nastaven defaultně.
zkoušel kdeco. Tato kombinace programů zvítězila - NOD32, Kerio, Spyware Terminator a WinPatrol.
Vše spuštěno rezidentně. Neuspěl sem jen v testu komponent sázených do IE, ale to je problém všech
kdo používají prohlížeč od Microsoftu. IE7 mám nastaven defaultně.
Též jsem to otestoval a výsledek 100 - 85 - 75 - vše kazil testovaný iexplorer, který nepoužívám. Jinak mám ZA - Avast - Spybot . Občasná kontrola s Mwav. Škoda, že nebere v potaz Firefox.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek