Tak za prvé, "maroda" mám doma, tady píši z práce (a capslock vypínám :) ).
Za druhé, nevím, co mám po příchodu domů vlastně udělat, když mi radíte dva.
Mám tedy provést operaci s "cmd"?
A já jsem asi opravdu natvrdlý, když mi není jasné, co máš na mysli tím "první řádek kodu nahoře...". jaký kod to má být?
(možná se mi teď řehtáš, jaká že to lata s tebou komunikuje, no já jsem vážně jen mačkač a docela je mi to líto..., a zasloužím si to podle včeho. Na oplátku bych tě třeba mohl naučit foti a posléze dobře pracovat s Photoshopem. Tam už taková lata nejsem :) )
Nebo zatřetí, mám do mechaniky opravdu strčit svůj originální instalační disk Win 7 a nechat PC nabootovat z něj?
Jak pak mohu konkrétně, pomocí tohoto opravit systém?
K čemu mne, po vložení disku a restartu systém vlastně vyzve?
Dá se taková to oprava provést, ikdyž zachovám stávající systém ve stavu, jaký je a nebudu provádět "complete delete"
Začtvrté, docela rád bych si zvýšil IT level, no kde? Samo od sebe mi to při čtení literatury a časopisů jen tak do palice neleze.
A za páté, až mi jednoho krásného dne poběží opět systém, jako hodinky, jako před časem, je potřeba při práci se CCleanerem pouštět i opravy registrů?
Využíval jsem téměř pokaždé jistoty v podobě uložení kopií, před následnou opravou, no kopie mi posléze byly také prd platné, když je nešlo žádným způsobem použít a "oživit" stejně jako body obnovy...
No takhle, reinstalace systému (smazání veškerých windows i se zálohou) je nejlepší a nejúčinnější varianta, kterou můžeš udělat... A taky nejjednodušší.
Kódem bylo myšleno kód v mém 2. předchozím příspěvku, je to kód určený do cmd, má zelené písmo.
Za nabídku díky, ale obojí již umím, sice neříkám, že nějak profesionálně, ale nestěžuju si.
CCleaner je zbytečný, existují lepší a profesionálnější způsoby, jak čistit OS.
Zdravím,
Bohužel se mi poškodila SD karta ve foťáku a protože jsem neměl zálohu (to je moje blbost - nechme to teď prosím stranou), byl jsem nucen přistoupit k obnově dat.
Pomocí nástroje ddrescue jsem si v Xubuntu udělal bitovou kopii. Její tvorba...
Poslední příspěvek
Ze je v poradku nahled neznamena, ze je v poradku cely soubor.
Ciste technicky lze z JPG vyexportovat nahled, ale jk cemu to bude, kdyz je v nejakem pidirozliseni.
Dobrý den, zkoušel jsem se dostat do nouzového režimu se sítí a když jsem se dostal do Windows Recovery Environment tak mi nešla ani klávesnice ani myš. To by mělo být způsobeno aktualizací windows 11, a to KB5066835. Byla již vydána opravná...
Poslední příspěvek
Dnešní aktualizací KB5068861 se ten problém s myší a klávesnicí ve WinRE dal dopořádku.
//Ltb: offtopic diskuze smazana dle pozadavku autora, tema uzamknuto (ikona fajfky ve foru momentalne chybi, vratime ji zpet az s finalnim updatem fora, diky...
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.
Už několik týdnů se mi opakovaně nabízí Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651. Internet radí resetovat nastavení WIN Update a uvádí několik návodů - ani jeden nezabral.
Dík.
Poslední příspěvek
Aktualizaci to přestalo bavit. Takže vyřešeno. Snad.
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.