Ještě jednou děkuji
Systém po zapnutí PC nenaběhne
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Systém po zapnutí PC nenaběhne
To jsem rád, že ještě může vydržet několik let, ale moc tomu šance nedávám když při zapnutí PC někdy systém nechce načíst
Někdy naběhne systém napoprvé, když nenaběhne napoprvé tak pomůže tvrdý restart PC ( někdy to musím restartovat 2x, někdy 1x)
To je pravda, zákon schválnosti funguje proti nám
Dobře, každý týden zkontroluji jestli se atributy RAW nezvětšují.
Ještě jednou děkuji
Ještě jednou děkuji
-
guest
Nechval dne před večerem. Několik let třeba ne, ale ježíška snad přežije /tedy letošního/.
Do Start - Spustit napiš sfc /scannow a potvrď (Enter) Proběhne kontrola systémvých souborů a a vyžádá si to instal DVD systému. Pozor, bude se to zastavovat, ale pracuje to, musíš vydržet.
To že chybu nezpůsobuje disk se na 100% vyloučit nedá!
Do Start - Spustit napiš sfc /scannow a potvrď (Enter) Proběhne kontrola systémvých souborů a a vyžádá si to instal DVD systému. Pozor, bude se to zastavovat, ale pracuje to, musíš vydržet.
To že chybu nezpůsobuje disk se na 100% vyloučit nedá!
Taky doufám, že letošního ježíška přežije 
Co přesně se bude zastavovat?
EDIT: Když to spustím, tak se nic neděje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Pro 2013 16:58) ---
Tak jsem to nakonec spustil v příkazovém řádku a po dokončení skenování to napsalo tohle:
Program Ochrana prostředků systému Windows našel porušené soubory a úspěšně je opravil. Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS.Log <windir\Logs\CBS\CBS.log>.
Například C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log.
Ale ten log nejde otevřít. Poté co ho chci otevřít to napíše, že byl přístup odepřen.
Co přesně se bude zastavovat?
EDIT: Když to spustím, tak se nic neděje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Pro 2013 16:58) ---
Tak jsem to nakonec spustil v příkazovém řádku a po dokončení skenování to napsalo tohle:
Program Ochrana prostředků systému Windows našel porušené soubory a úspěšně je opravil. Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS.Log <windir\Logs\CBS\CBS.log>.
Například C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log.
Ale ten log nejde otevřít. Poté co ho chci otevřít to napíše, že byl přístup odepřen.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek