jak zjistit,nebo změnit heslo administrátora ve druhém OS
Moderátoři: Pic, Mods_senior
jak zjistit,nebo změnit heslo administrátora ve druhém OS
Jak zjistit,nebo změnit heslo administrátora ve druhém OS ke kterému se potřebuji přihlásit pomocí konzole pro zotavení. Dík!
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Zjištění zapomenutého hesla do Windows XP nebo Windows 2000
Pokud potřebujeme zjistit zapomenuté heslo do Windows XP nebo Windows 2000 (včetně hesla administrátora), využijeme k jejich zjištění Linuxovský program Ophcrack a to nejlépe bootovací live CD. Já jsem vyzkoušel verzi ophcrack-livecd verze 1.1.3. Po nabootování z CD program automaticky najde oddíl s Windows na disku a začne zjišťovat uživatelské účty a jejich hesla. Byl jsem překvapen, jak rychle (v řádech jednotek minut) odhalil i poměrně složitá hesla. Jeho úspěšnost byla stoprocentní. CD bootuje pouze z IDE disků.
http://members.chello.cz/barbar/windows.php
Pokud potřebujeme zjistit zapomenuté heslo do Windows XP nebo Windows 2000 (včetně hesla administrátora), využijeme k jejich zjištění Linuxovský program Ophcrack a to nejlépe bootovací live CD. Já jsem vyzkoušel verzi ophcrack-livecd verze 1.1.3. Po nabootování z CD program automaticky najde oddíl s Windows na disku a začne zjišťovat uživatelské účty a jejich hesla. Byl jsem překvapen, jak rychle (v řádech jednotek minut) odhalil i poměrně složitá hesla. Jeho úspěšnost byla stoprocentní. CD bootuje pouze z IDE disků.
http://members.chello.cz/barbar/windows.php
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek