Prosim vas neporadili by ste mi kde stahnout ,, kreklé " xp proffesional přes co je přepálit ( jedna otazka xp nebo xp proffesionaly ? ) přepalovat na cd či dvd a jeste prosim poradit jake ovladače viz obrázky [ Ale nejako verzi bez zk*******o svchost us me stve
Xp proffesional, poradte :3
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Xp proffesional, poradte :3
Dobrej
Prosim vas neporadili by ste mi kde stahnout ,, kreklé " xp proffesional přes co je přepálit ( jedna otazka xp nebo xp proffesionaly ? ) přepalovat na cd či dvd a jeste prosim poradit jake ovladače viz obrázky [ Ale nejako verzi bez zk*******o svchost us me stve
]
- Přílohy
-
- CPUZ - SPD - Slot 2.JPG (45.73 KiB) Zobrazeno 214 x
-
- CPUZ - Memory.JPG (27.65 KiB) Zobrazeno 214 x
-
- CPUZ - Meinboard.JPG (39.67 KiB) Zobrazeno 214 x
-
- CPUZ - Graphics.JPG (33.46 KiB) Zobrazeno 214 x
-
- CPUZ - CPU.JPG (51.63 KiB) Zobrazeno 214 x
-
- CPUZ - Caches.JPG (29.09 KiB) Zobrazeno 214 x
-
- CPUZ - About.JPG (40.52 KiB) Zobrazeno 214 x
Musite na mě pomáli :) Jinač já to nepochopim ! 
Re: Xp proffesional, poradte :3
warez se tu neřeší 
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Lis 2013 21:00) ---

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Lis 2013 21:00) ---
třeba uložtoltalafa píše:
Prosim vas neporadili by ste mi kde stahnout ,, kreklé " xp proffesional
Re: Xp proffesional, poradte :3
Ten SVCHOST si vyrid s tim, kdo vymyslel zakladni desku s Nvidia chipsetem - tzn AMD. Neni to problem Windows.
Dik za nic? Coz tahle zopaknout pravidla?
* fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
* ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
Dik za nic? Coz tahle zopaknout pravidla?
* fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
* ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
Naposledy upravil(a) petr22 dne 25 lis 2013 21:04, celkem upraveno 1 x.