Z ničeho nic, mi zamrznou windowsy pri nabihani na te obraovce, kde behaj tri modry tecky. Povedlo se mi do nich dostat pred nouzak, a tam vidim ve spravci zarizeni vykricnik u pnp bios extension. Nekde jsem vycet, ze to ma neco spolecnyho s daemonem, kterej mam. Ale v nouzaku ho nemuzu preinstalovat. Poradil by mi nekdo prosim vas? Diky moc!
pnp bios extension (vyřešeno)
Moderátoři: Pic, Mods_senior
pnp bios extension (vyřešeno)
Zdravím všechny borce co tady radí, mam problem.
Z ničeho nic, mi zamrznou windowsy pri nabihani na te obraovce, kde behaj tri modry tecky. Povedlo se mi do nich dostat pred nouzak, a tam vidim ve spravci zarizeni vykricnik u pnp bios extension. Nekde jsem vycet, ze to ma neco spolecnyho s daemonem, kterej mam. Ale v nouzaku ho nemuzu preinstalovat. Poradil by mi nekdo prosim vas? Diky moc!
Tak ta polozka nebyl zapnuta. ale zapnutim se nic nezmenilo
.
Jo, to by melo jit. jenomze Daemon v nouzaku neni zapnutej a proto to ty mechaniky nevidi, takze tam nejsou. Kdyz se ho pokousim zapnout tak to hlasi "Virtual SCSI driver not detected"..
edit: tak me napada, jestli jeste nemuze hrat roli, ze mam slabou baterku...
Jo, to by melo jit. jenomze Daemon v nouzaku neni zapnutej a proto to ty mechaniky nevidi, takze tam nejsou. Kdyz se ho pokousim zapnout tak to hlasi "Virtual SCSI driver not detected"..
edit: tak me napada, jestli jeste nemuze hrat roli, ze mam slabou baterku...
mno, baterku sem vyměnil, ale nijak to nepomohlo
... už sem z toho pc docela v koncích

Naposledy upravil(a) 206wrc dne 02 srp 2007 16:00, celkem upraveno 1 x.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 4441 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Stenatko